Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nie wiem jaki duży chcesz ten rozsiewacz, jeżeli najbardziej typowy to zwróć uwagę na takie rozsiewacze do nawozu typ MX, dwutalerzowe całkiem szeroko rzuca. Cenay bodajże od 7tys. nowe. Jak do ursusa C360 i podobnego to spokonie daje rade. Chyba to jest całkiem niezły sprzęt za dobrą cenę.
Posted

Same dobre opninie o nim słyszałem, kwestia tego czy chcesz nowy kupic czy używany. Jak uzywany to tzreba by zwrócić uwagę na walek i talerz żeby luzów nie było. Acha no i lakier, ja wychodze z założenia że jak ktos maluje to znaczy że picuje pod sprzedaż. Czyli trzeba unikać takich sprzetów.

grzesiek12031980 ile hektarów chcesz obsiewać?

Posted

Amazone to bardzo dobre sprzęty. Tak jak kolega wyżej mówi.. jak kupować to tylko z oryginalnym lakierem. Dobrze by było gdyby też miał tabele no i jakby był hydraulicznie otwierany to już bajka :P

Sam jestem posiadaczem tylko trochę większego modelu i jestem zadowolony. A juz na pewno nie zamieniłbym go na żaden polski wynalazek.

Posted
Rozsiewacze do nawozu Amazone to naprawde dobry sprzęt, chyba niezniszczalny. Spokojnie można kupoważ uzywki. Oczywiscie sprawdzić podstawowe rzeczy. Na te 20ha taka 600tka spokojnie Ci wystarczy.