53044lukas Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 witam mam na oku fendzika 916 vario z tuzem i womem może ktoś mi podpowie czy to jest dobry traktorek do kupna martwi mnie jedna rzecz skrzynia vario nie wiem co mam robić podpowiedzcie czy z taką skrzynią traktor jest warty kupna jestem ciekaw jak jest z uciągiem na takiej skrzyni Quote
kempes147 Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 ja mam fendta 939 Vario SCR i powiem szczerze ze nie narzekam przy transporcie czy pracach polowych daje rade a do skrzyni to ugniatam juz 2 rok nim kiszonke i wiadomo sie cofa i do przodu jedzie i nie ma problemów Quote
KrowieBieszczady Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 Według mnie BARDZO dobry ciągnik, ale jak dla mnie jego cena jest wygórowana, zresztą jak z każdym Fendt'em. Quote
kubusjettaII Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 bardzo dobre ciągniki, skrzyni vario nie tylko ty się boisz ale ma swoje zalety, zresztą nowego ciągnika ze zwykłą skrzynią już się chyba nie kupi Quote
Recommended Posts