pawelxy1 Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 Witam ma teraz trudną sytuację zarobiłem mandat za kumpli;/ Wsypali mnie a ja nic nie zrobiłem ale ich wiozłem to na mnie też to zeszło.Mam do zapłacenia 800zł mandatu w ciągu 7 dni.Zostało 6 dni a ja mam tylko 100zł.Ktoś mógłby mi pożyczyć 700zł ja oddam za miesiąc bo dostane wypłatę bo idę do pracy na wakacje.Możemy nawet podpisać umowę że to pożyczka na miesiąc.Ja nie jestem oszustem ale w trudnej sytuacji.Także proszę o odpowiedź Pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 Paweł a może lepiej pogadaj z jakimś wujkiem, dziadkiem, ciocią czy kolegą, bo tak dziwnie szukać osoby która pożyczy pieniądze przez forum rolnicze.... Jak możesz to weź opisz tą sytuację za którą mandat dostałeś bo ciekaw jestem jak to się stało. Pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted June 11, 2013 Author Report Posted June 11, 2013 Już mam sposób.100zł za to że rzekomo pasażer jechał bez pasów kiedy to każdy zapinał je, 200zł to akurat słusznie za drifty na parkingu;d500zł nie słusznie za obraze funkcjonariusza. Piosenka leciała i kumpel ją śpiewał i ja dostałem mandat bo policja twierdziłaiż nie umiem wskazać kto śpiewał to wszyscy dostali. Quote
ekojaja Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 Zawsze możesz iść i rozłożyć sobie to na raty teraz dasz sto i potem to spłacisz proste. Albo za miesiąc zapłacić i tez będzie i tyle Quote
kubusjettaII Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 masz na to 7 dni ale nikt cię nie zamknie jak nie zapłacisz w terminie. naliczą ci ewentualnie jakieś odsetki w formie kary. Quote
pawelxy1 Posted June 12, 2013 Author Report Posted June 12, 2013 złożyłem pismo o raty i czekam na odpowiedź;di 10 miesiecy bd placil;/ Quote
GalaperStrong_pl Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Kwota 1 tyś zł nie jest jeszcze na tyle wygórowana,aby myśleć o pożyczce w banku,potem będziesz musiał oddać z większym procentem. Polecam właśnie szukać wśród wujków,dziadków czy znajomych przez których masz mandat. Przecież w końcu i tak im oddasz. Quote
pawelxy1 Posted June 20, 2013 Author Report Posted June 20, 2013 Właśnie ci znajomi też mają mandaty ale niższe bo 500zł;dczekam na odpowiedź o ratach może zgodzą się to bd ratami płaciłAle czy to normalne że czekam na odpowiedź ponad tydzień? Quote
GalaperStrong_pl Posted June 24, 2013 Report Posted June 24, 2013 Z tego co wiem to mandat bierzesz albo kredytowy albo płacisz gotówką. To że czekasz tydzień jest jeszcze w normie,tylko zadzwoń i dowiedz się czy nie naliczają Ci odsetek. Quote
Recommended Posts