Tofik Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 Powiecie Panowie cos ciekawego na temat ciagnikow FARMER troche o nich czytalem ale ciekaw jestem waszej opiniPozdrawiam Quote
GalaperStrong_pl Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 A który model konkretnie Cię interesuje? Podaj szczegóły i może wtedy odpowiemy na Twoje pytanie. Znajomy swego czasu chwalił,więc zapytam go co i jak. Ile posiadasz na jego zakup? Quote
KrowieBieszczady Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 Według mnie ciekawszy będzie Farmtrac Jeśli chodzi o silniki to Farmer ma ruskie i John Deer'a z tego co wiem. Wiadomo John Deere jest super, ale ruska nie zajedziesz ;d Ale perkins w Farmtracu będzie oszczędniejszy. Nie wiem co chcesz więcej wiedzieć. Sprecyzuj pytanie. Quote
Tofik Posted June 12, 2013 Author Report Posted June 12, 2013 Panowie spokojnie:) jak narazie to raczej sobie nie pozwole na taki sprzet:( ale zobaczymy jak skonczy sie sezon to moze jakis kredyt sie dolozy i cos sie pomysli ale wracajac do tematu chodzi mi o model z serii F4 7258, 66km z silnikiem John Deere albo tez F4 6258, 61km tez silnik John Deere bo w zupelnosci by mi jeden z tych ciagnikow wystarczyl a chodzi mi o wasze opinie na temat tych ciagnikow bo moze mieliscie z nimi jakas stycznosc jak sie one sprawuja czy sa awaryjne itp.Pozdrawiam Quote
KrowieBieszczady Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Z tego co wiem są mieszane opinie Quote
Tofik Posted June 13, 2013 Author Report Posted June 13, 2013 Ja z tego co slyszalem to pierwsze serie byly cos niezabardzo krotko mowiac wadliwe ale te z serii f4 i 5 zekomo duzo lepiej sie sprawuja ale niewiem czy to prawda dlatego pytam i jestem ciekaw waszych opini. Jakies 10 km odemnie gosc ma ciagniki TYM KIOTI KUBOTA i FARMERA a ze stoja przy szosie to wlasnie farmer zwrocil moja uwage:) ze sprzedajacym nie ma zabardzo co rozmawiac bo wiadomo ze on bedzie chwalil zeby sprzedac a na co mi ciagnik ktory ciagle bedzie cos nawalal:( jak mi potrzebny taki co dobrze by sie sprawowal bez wiekszych usterek przez dlugie lata:)Pozdrawiam Quote
KrowieBieszczady Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Właśnie pomyśl nad Tym'em. Oglądałem i solidnie wykonany Quote
Tofik Posted June 15, 2013 Author Report Posted June 15, 2013 TYM jakos mi nie lezy wizualnie juz lepszy byl by chyba FERMTRAC i chyba nawet jest tanszy od TYMaPozdrawiam Quote
Recommended Posts