Jump to content

Recommended Posts

Posted
Według mnie ciekawszy będzie Farmtrac ;) Jeśli chodzi o silniki to Farmer ma ruskie i John Deer'a z tego co wiem. Wiadomo John Deere jest super, ale ruska nie zajedziesz ;d Ale perkins w Farmtracu będzie oszczędniejszy. Nie wiem co chcesz więcej wiedzieć. Sprecyzuj pytanie.
Posted

Panowie spokojnie:) jak narazie to raczej sobie nie pozwole na taki sprzet:( ale zobaczymy jak skonczy sie sezon to moze jakis kredyt sie dolozy i cos sie pomysli ale wracajac do tematu chodzi mi o model z serii F4 7258, 66km z silnikiem John Deere albo tez F4 6258, 61km tez silnik John Deere bo w zupelnosci by mi jeden z tych ciagnikow wystarczyl a chodzi mi o wasze opinie na temat tych ciagnikow bo moze mieliscie z nimi jakas stycznosc jak sie one sprawuja czy sa awaryjne itp.

Pozdrawiam

Posted

Ja z tego co slyszalem to pierwsze serie byly cos niezabardzo krotko mowiac wadliwe ale te z serii f4 i 5 zekomo duzo lepiej sie sprawuja ale niewiem czy to prawda dlatego pytam i jestem ciekaw waszych opini. Jakies 10 km odemnie gosc ma ciagniki TYM KIOTI KUBOTA i FARMERA a ze stoja przy szosie to wlasnie farmer zwrocil moja uwage:) ze sprzedajacym nie ma zabardzo co rozmawiac bo wiadomo ze on bedzie chwalil zeby sprzedac a na co mi ciagnik ktory ciagle bedzie cos nawalal:( jak mi potrzebny taki co dobrze by sie sprawowal bez wiekszych usterek przez dlugie lata:)

Pozdrawiam