marek100 Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 mój kuzyn mieszka w mieście na działce budowlanej. a na wsi ma 2ha pola i działkę budowlaną. i n tej działce chce hodowac krowy i byki. postawi tam szopę do krów. czy może w ten sposób trzyma bydło. Quote
pawelxy1 Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 nie powinien drogi przyjacielu. Do tego potrzebna obora. Jeśli by chciał te krowy i byki sprzedać to musi być odpowiednia obora bo sanepid może się doczepić.A i zimą bd w zwykłej szopie za zimno Quote
pawelxy1 Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 Chyba że tak;d Pomyślałem o drewnianej szopie;dAle skoro będzie wymurowana to będzie mógł trzymać krowy;d Quote
ekojaja Posted June 17, 2013 Report Posted June 17, 2013 I to jest polska jak do mnie przyjechali po konie z Irlandii i zobaczyli ze trzymam konie w taki budynku to byli w szoku i powiedzieli ze u nich zwykła szopa starczy a u nas to by obrońcy zwierząt cię zjedli mimo faktu ze większą krzywdę robi się zwierzęta zapewniając im ocieplane budynki, derki itd bo prowadzi to do wydelikacenia zwierząt Quote
marek100 Posted June 18, 2013 Author Report Posted June 18, 2013 a w takim garażu mogę trzyma krowy. trzymał bym 1 krowę na własne potrzeby. a czy jeżeli chce dostac nr siedziby stada to jest kontrol sprawdzająca. Quote
Recommended Posts