Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Jak kupujecie części do swoich Zetorów to kupujecie raczej oryginały czy zamienniki?? Są takie sklepy które oferują produkty tych samych producentów co Zetor tylko, że nie w oryginalnych opakowaniach i dlatego niższa cena. Co sądzicie na ten temat?

Posted

Zdecydowanie polecamy oryginalne części, ze względu na ich jakość, która przekłada się na ich trwałość i żywotność. Lepiej raz wydać wyższą kwotę i raz dokonać zakupów, aniżeli dwukrotnie wydawać pieniądze na ten sam element i dwukrotnie płacić za dojazd czy wysyłkę.

Polecamy naszą szeroką ofertę części do zetora.

Posted

Ja zawsze kupuje orginaly bo jak sie zrobi to ma chodzic a z rzemiosłem to nigdy nie wiadomo moze byc tak ze bedzie chodzic ale nigdy nie wiadomo wiec po co dokladac sobie roboty

Pozdrawiam

Posted
Oryginalne części są zdecydowanie droższe niż zamienniki,jednak moim zdaniem taka inwestycja jest opłacalna. Masz pewność i gwarancję ze strony firmy na daną część. Jeżeli już kupuje to oryginalne lub bardzo dobrej jakości zamienniki,ale to naprawdę wyjątki.
Posted
Dziękuję za odpowiedzi rozmawiałem wczoraj z kimś ze sklepu tzm i oni oferują produkty w większości czeskie, mówią że posiadają również szeroki asortyment produktów od tych samych producentów od których bierze Zetor, tylko nie mają oryginalnych opakowań i przez to są tańsi, ale jakość ta sama. Porównywałem tarcze sprzęgłowe i zdjęcia są identyczne z tarczami Zetorowskimi. Zamówiłem u nich kilka rzeczy zobaczymy jak to wygląda.
Posted
Części przyszły, wyglądają na solidne- tarcza sprzęgła jest na okładzinie LUK. Przesyłka dotarła na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Pierwszy raz zamawiałem części przez internet i jestem bardzo zadowolony :)
  • 2 weeks later...
Posted
Witam, dziękujemy za zakupy w naszym sklepie internetowym. Części oferowane w naszej ofercie są naprawdę wysokiej jakości. Staramy się nie handlować częściami które pochodzą z krajów Azjatyckich-ponieważ większość z nich to części które zużywają się bardzo szybko, są nietrwałe i wiele z nich jeszcze przed zamontowanie są już uszkodzone. Zapraszam na zakupy. Nasza strona jest cały czas dopracowywana (można robić zakupy handel działa w 100%). Jeżeli macie jakieś sugestie co można na niej poprawić będziemy wdzięczni za pomoc.
Posted

Poszukuje przekaznika napedu do zetora z72 roku do pezedniej osi. Czy ktos moze mi pomoc. Gdzie szukac. ? Z gory dziekuje. Mam problem zeby kupic a niechce ciagnika na zlom oddac

A do mojego zetora czesci znajdziecie? Przekaznik napedu poszukuje przedniej osi zetor jest z 72 roku. Dziadek

• 5 years later...
  • 1 year later...
Posted

Kupuję zawsze tylko wysokiej jakości części zamienne z dystrybucji https://kolapasowe24.pl/ . Trzeba pamiętać, że każda chwila niesprawności traktora generuje straty, zwłaszcza jeżeli ktoś ma większe gospodarstwo i  musi na nim wykonać określoną pracę. Pogoda się pogorszy a my zostaniemy z popsutą maszyną? Marna perspektywa, dlatego też stawiam na podzespoły od sprawdzonych producentów i rzetelnych dostawców.