Przemek15_03 Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Witam,Mam taki problem, że co jakiś czas muszę wymieniać szybkozłącza bo mi olej wywala przy dużym obciążeniu. Miałem juz kilka gniazd euro ale każde puszczają i nawet zamontowałem polskie a z tymi z kolei tez są cyrki bo jak podniosę np hlke to nie mogę opuścić i muszę poluzować wtyczkę i wtedy opada. Możecie mi polecić jakieś dobre i wytrzymałe szybkozłacza euro cena nie jest ważna, ważne żeby były mocne, gdzie takie coś znaleźć?? Bo takich jak w grene czy na allegro po 30-40 zł to już nie chcę widzieć. Quote
grzepaku1 Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 ja mam przy renault 155 54 nakręcane ,są takie przy ciągnikach z Francji są tak szczelne żę nie używane potrafią korodować a podczas odłanczania kapnie jedna kropla oleju i ciągnik zawsze jest suchy a nie oblany wiecznie olejem jak bardzo często się zdarza przy innych końcówkach ,końcówki euro często też lecą ale które miałem kupione w polsce a te które były orginalnie przy John Deere są dobre Quote
Przemek15_03 Posted June 20, 2013 Author Report Posted June 20, 2013 Dzięki za podpowiedź Szczerze to nie wiedziałem, że zachodnie ciągniki miały montowane złączki skrętne będę takich szukał a poza tym pomyślałem, że może od samochodów ciężarowych byłby dobre, a jak nic nie znajdę to pojadę do dilera John Deera. Quote
troszkin Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 grzepaku1 ma racje mocne i wytrzymale napewno sie zprawdza Quote
Recommended Posts