ziaro Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 Profesjonalny przewoźnik RAMZES EXPORT IMPORT ROBERT ZIARKOWSKI oferuje Państwu usługi z zakresu specjalistycznego transportu oraz usług pomocy drogowej OFERUJEMY: - TRANSPORT MASZYN ROLNICZYCH-wszelkiego typu,- TRANSPORT MASZYN BUDOWLANYCH,- TRANSPORT MASZYN PRZEMYSŁOWYCH,- USŁUGI TRANSPORTOWE SPECJALISTYCZNE, HOLUJEMY: - SAMOCHODY OSOBOWE,- SAMOCHODY DOSTAWCZE,- SAMOCHODY CIĘŻAROWE- USZKODZONE, POWYPADKOWE,- ZESTAWY TIR DYSPONUJEMY: -PROFESJONALNYM SPRZĘTEM DO TRANSPORTU I HOLOWANIA: 1. AUTOLAWETA ? 11 TON ŁADOWNOŚCI I 8M DŁUGOŚCI,2. AUTOLAWETA- 6 TON ŁADOWNOŚCI I 8M DŁUGOŚCI,3. AUTOLAWETA- 5,5 TON ŁADOWNOŚCI I 8M DŁUGOŚCI,4. AUTOLAWTEA- 3,5 TON ŁADOWNOŚCI I 5,5 DŁUGOŚCI,5. HOLOWNIK NA PODWOZIU KRAZ 6X6 ? 60 TON UCIĄGU,6. HOLOWNIK NA PODWOZIU KRAZ 6X4 - 40 TON UCIĄGU, GWARANTUJEMY: - PEŁEN PROFESJONALIZM,- BEZPIECZEŃSTWO,- CENY NA POZIOMIE KONKURENCYJNYM, OCZEKUJEMY: -PAŃSTWA KONTAKTU- 24H NA DOBĘ ? TEL. 692 745 153 Powyższe ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów zawartych w tym ogłoszeniu bez wiedzy i zgody autora jest ZABRONIONE pod rygorem odpowiedzialności karnej i cywilnej. Prawa autorskie do zdjęć oraz informacji tekstowych nalezą do właścicieli oraz autora, tj. firmy RAMZES EXPORT IMPORT ROBERT ZIARKOWSKI. Kopiowanie jakiejkolwiek części lub całości opisu oznacza naruszenie praw autorskich zgodnie z ustawa o ochronie praw autorskich i własności intelektualnej. Quote
TomekW Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Ja również mogę polecić pewną firmę, niedawno korzystałem z ich usług i byłem bardzo zadowolony -relokacje-maszyn.pl/przenoszenie-maszyn/ Quote
Recommended Posts