Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja sprzedaję na wagę żywca. Wiem, że jak tyle zważą to mniej więcej tyle dostanę. A tak potem ufac tym przeliczeniom a to tyle a tego tyle, statyskit i zawsze coś ujmą. Jak cię na poubojowej ochachulą o 1 kg to jesteś 2 razy tyle do tyłu co na żywej. A tutaj masz zważony i od razu wiesz ile do zapłaty.
  • 3 weeks later...
Posted
jestem z okolic wlodawy i to tu jest najwieksza cena na zywiec wolowy w calej polsce bo zeznia podpisala umowe z turcja i maja niezla przebitke wienc daja najwiencej w polsce
Posted
A tak z ciekawości można się dowiedzieć ile płacą za kilogram żywca. Bo z sąsiadem mamy po 3 sztuki do odstawienia i jakby co to by się kalkulowało jechać. Czy przy skupie mają jeszcze jakieś szczególne wymagania?
  • 1 month later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

kupuję cieleta w wadze ok 80 kilogramów przeważnie przywożą mi z woj podlaskiego i wm.mazurskiego chciałbym się dowiedzieć ile u was kosztują cielęta!

• 11 months later...
Posted

Witam

Jestem zainteresowany zwierzętami rzeźnymi. Czyli wszystkie byki i jałówki 100% rasy mięsnej. (limousine, charolaise, simental, blonde d'Aquitaine)

Za takie zwierzęta jestem w stanie zapłacić:

BYK 14,50 zł/kg netto WBC

Jałówka 13,50 zł/kg netto WBC

Forma płatności do uzgodnienia.

ZM KOWALCZYK

Bargły ul. Śląska 95

42-262 Poczesna

KOM: 695-999-395

Damian Kowalczyk