Wesoły Posted June 30, 2013 Report Posted June 30, 2013 Witam! Mam taki problem, ponieważ nie wiem czy wmanualnie rozkładanej rurze wysypu powinno być na końcu łożysko czy ślimak podajnika ziarna powinien być w samej okrągłej otoczce. Proszę o odpowiedź.. Quote
pawelxy1 Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 I znów gość podobny do Wielkiego. Zakłada kilka tematów i to z błędami ortograficznymi i jeszcze męczy.Kurcze chłopie poszukaj w internecie albo pisz tutaj kilka pytań i to w jednym temacie i z dobrą ortografią. Quote
Wesoły Posted July 3, 2013 Author Report Posted July 3, 2013 Gdzie ty tu widzisz CHŁOPIE błędy!! Błędem to z pewnością jesteś ty! W dodatku jesteś ślepy jak kret skoro mówisz, że zakładam kilka tematów! Jeśli jesteś tak mało inteligentny i wytykasz komuś błędy których nie ma to lepiej nie udzielaj się na takim forum.. Pisz takie uwagi na forum dla dzieci wieśniaku! Skończ szkołę i dopiero zacznij mówić o ortografii. Quote
pawelxy1 Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 I takie zachowanie wskazuje na dziecko z pierwszej klasy. Człowieku nie unoś się. Zerknij choćby na temat.Ryra? Co to jest jak już to Rura. Chodziło mi o to że w kogoś temacie pytasz o inne rzeczy i otwierasz temat,gdy nikt nie pisze to ubiegasz się o odpowiedź.Czekaj cierpliwie. A tak na przyszłość to zachowanie świadczy o wieku człowieka. Quote
Robert ;-) Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 Witam mi się wydaję że powinno być łożysko na końcu rury wysypu tam gdzie zboże wysypuję się[nie sądzę żeby niemiec założył tam tulejkę]osobiście mam inny kombajn df ale u mnie jest łożysko najlepiej zajrzyj z tyłu odkręć blachę i powinno być widać.piszesz o metalowej otoczce z jakiego jest on materiału jeśli to stal to pewnie łożysko się posypało Quote
Wesoły Posted July 3, 2013 Author Report Posted July 3, 2013 dzięki Robert! a co do ciebie pawluxy do ty uniosłeś się i widać twój wiek i znajomość języka polskiego! To nie był błąd ortograficzny tylko literówka.. A przy szybkim pisaniu może tak każdy napisać, więc nie rozumiem twojej reakcji na to! A jeśli chodzi o poruszenie tego tematu również w temacie innego użytkownika to grzecznie zapytałem czy można, nie to co ty z tym bezczelnym zwracaniem uwagi i obrażaniem mnie tym, że moja ortografia jest błędna. Quote
pawelxy1 Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 To nie jest bezczelne zwracanie uwagi drogi użytkowniku tylko prośba na przyszłość by poprawić błędy lub zedytowaćtekst. Nie musimy od razu być wrogami. Quote
Wesoły Posted July 4, 2013 Author Report Posted July 4, 2013 Nie musimy, ale widocznie ty inaczej nie umiesz.. Quote
Wesoły Posted July 5, 2013 Author Report Posted July 5, 2013 Nie wydaje mi się żeby to było grzecznie. Czepiasz się mało istotnego szczegółu wynikającego z pośpiechu. Quote
Recommended Posts