Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam!

Mam taki problem, ponieważ nie wiem czy wmanualnie rozkładanej rurze wysypu powinno być na końcu łożysko czy ślimak podajnika ziarna powinien być w samej okrągłej otoczce. Proszę o odpowiedź..

Posted

I znów gość podobny do Wielkiego. Zakłada kilka tematów i to z błędami ortograficznymi i jeszcze męczy.

Kurcze chłopie poszukaj w internecie albo pisz tutaj kilka pytań i to w jednym temacie i z dobrą ortografią.

Posted
Gdzie ty tu widzisz CHŁOPIE błędy!! Błędem to z pewnością jesteś ty! W dodatku jesteś ślepy jak kret skoro mówisz, że zakładam kilka tematów! Jeśli jesteś tak mało inteligentny i wytykasz komuś błędy których nie ma to lepiej nie udzielaj się na takim forum.. Pisz takie uwagi na forum dla dzieci wieśniaku! Skończ szkołę i dopiero zacznij mówić o ortografii.
Posted

I takie zachowanie wskazuje na dziecko z pierwszej klasy. Człowieku nie unoś się. Zerknij choćby na

temat.

Ryra? Co to jest jak już to Rura.

Chodziło mi o to że w kogoś temacie pytasz o inne rzeczy i otwierasz temat,

gdy nikt nie pisze to ubiegasz się o odpowiedź.

Czekaj cierpliwie.

A tak na przyszłość to zachowanie świadczy o wieku człowieka.

Posted
Witam mi się wydaję że powinno być łożysko na końcu rury wysypu tam gdzie zboże wysypuję się[nie sądzę żeby niemiec założył tam tulejkę]osobiście mam inny kombajn df ale u mnie jest łożysko najlepiej zajrzyj z tyłu odkręć blachę i powinno być widać.piszesz o metalowej otoczce z jakiego jest on materiału jeśli to stal to pewnie łożysko się posypało
Posted

dzięki Robert!

a co do ciebie pawluxy do ty uniosłeś się i widać twój wiek i znajomość języka polskiego! To nie był błąd ortograficzny tylko literówka.. A przy szybkim pisaniu może tak każdy napisać, więc nie rozumiem twojej reakcji na to! A jeśli chodzi o poruszenie tego tematu również w temacie innego użytkownika to grzecznie zapytałem czy można, nie to co ty z tym bezczelnym zwracaniem uwagi i obrażaniem mnie tym, że moja ortografia jest błędna.