kasiczka85 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 WITAM,Chcę Państwu polecić w sprawach odszkodowań wszelakich Mediatora z Kraśnika ul.Grodzka 15, mają oddziały w całej Polsce. Adres, który Państwu podałam to adres siedziby głównej. Polecam gdyż sama korzystałam z ich usług lecz z tą różnicą iż sprawa dotyczyła błędu lekarskiego ale zajmują się wszystkimi rodzajami odszkodowań, ja dzięki Nim wygrałam swoją sprawę z służbą zdrowia( wszyscy twierdzą że z lekarzami się nie wygra) uzyskując dość duże odszkodowanie, chociaż tyle bo zdrowia nikt mi nie zwróci. Ludzie reprezentujący Mediator są bardzo mili i nie są tak sztywni jak inni prawnicy, rozmowa była bardzo swobodna przy kawie (można pogadać dosłownie o wszystkim ), profesjonalne podejście i wyrozumiałość, a także dbałość o szczegóły, a wynagrodzenie przy tym wszystkim niższe niż gdziekolwiek indziej, widać zamiłowanie do wykonywanego zawodu. z całego serca polecam jeśli ktoś jest w potrzebie , konsultacje są bezpłatne. Pozdrawiam Kasia Quote
Recommended Posts