johhny Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 Hej, mam takie pytanie czy siatka z tworzywa sztucznego powstrzyma nornice? pzdr Quote
VoYtek8 Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 Zależy jakie oczka będą w tej siatce, jednak nornice tworzywo sztuczne i tak będą przegryzać więc nic z tego. Pozdrawiam Quote
jacob Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 myślę, że tylko siatka metalowa by tutaj dała radę, niestety to tanio nie wychodzi Quote
ZbyszekW8 Posted July 8, 2013 Report Posted July 8, 2013 Moj sasiad mial taka z tworzywa jednak mimo drobnego oczka faktycznie szkodnik się przegryzł, dlatego tez jak juz proponowałbym metalowa z drobnym oczkiem jak juz to ok. 10 x 10 mm. Tanio to niestety nie wyjdzie ale przynajmniej bedziesz miał spokój. Quote
blazejrut Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Ja mam u siebie założoną taka poprzeczna wzdłuż ogrodzenia, oczka ma wieksze bo 13 mm, tez stalowa tylko w powłoce, wkopałem ja w ziemie w pionie . Na mój ogród wyszło 1300 zł. Tyle ze robiłem to siatke z myslą o kretach. Quote
Recommended Posts