Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

dzisiaj chciałem opisać Zakład Usługowo-Handlowy ,,ZUH'' Pana Mieczysława Gawlika z Naściszowej (woj. małopolskie ).

Zakład ten zajmuje się zakupem żywca, ubojem i sprzedażą mięsa.

Moja przygoda z Panem Mieczysławem Gawlikiem zaczęła się początkiem października, sprzedałem mu wtedy dwa byki w sumie ok 1300kg żywca.

Zapłata miała nastąpić do listopada jednak mimo licznych wezwań do zapłaty Pan Gawlik nie wpłacił ani złotówki.

Zakład jest niewypłacalny, to zwyczajni oszuści którzy nie liczą się z tym że ktoś na te pieniądze ciężko pracował.

Jedynym sposobem na odzyskanie należności jest komornik.

Przestrzegam przed wszelkimi transakcjami z Panem Gawlikiem.

Kontakt: smigol_93@o2.pl

• 2 weeks later...
Posted
Niestety takich przypadków jest mnustwo. Dużo się o tym pisze, ale co zrobić trudno spotkac skup co chce gotówką płacić. Nie sadze by tylko Ciebie skrobnął tylko pewnie wielu innych rolników. Co gorsze każdy z nas jakoś tam został wykiwany w przeszłosci, zapewniam Cię ze ludzie potracili więcej niz tylko pieniądze za 2 byki. Kuzyn np. 35tys. za świnie.
  • 2 months later...
Guest mistralowa
Posted

Niestety takich przypadków jest mnustwo. Dużo się o tym pisze' date=' ale co zrobić trudno spotkac skup co chce gotówką płacić. Nie sadze by tylko Ciebie skrobnął tylko pewnie wielu innych rolników. Co gorsze każdy z nas jakoś tam został wykiwany w przeszłosci, zapewniam Cię ze ludzie potracili więcej niz tylko pieniądze za 2 byki. Kuzyn np. 35tys. za świnie.

[/quote']

Guest Gość
Posted
MICZYSLAW GAWLIK, OSZUST TO MAŁO POWIEDZIANE. TEN OSZUST BRAŁ ŻYWIEC Z MOJEGO SKUPU I JEST MI DŁUZNY BARDZO DUŻE PIENIĄDZE, SPRAWA TRAFIŁA DO SĄDU, ZASTAWIA SIE WYSZCZEKANĄ ŻONA , KTÓRA ALBO ZARAZ PŁACZE,ALBO PRZYSIĘGA NA BOGA,ŻE OD NASTEPNEGO TYGODNI ZACZNIE PŁACIC. ICH METODA TO PŁACZ, OBIECANKI I NIE ODBIERANIE TELEONÓW.PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM OSZUSTEM, LUDZIE NIE DAJCIE MU SIĘ NABIERAC. JEST TAK PRZEBIEGŁY, ŻE ZA PIERWSZY TOWAR PŁACI GOTÓWKĄ, A PÓZNIEJ WCALE,
  • 9 months later...
Posted
Ja też mam podobny problem i czekam za pieniędzmi od ponad 2 miesięcy jest to firma JUNIOR z HUTA NOWA Marcin Wiącek .Chcę ostrzec wszystkich przed tym to oszustem gdyż jest nie wypłacalny w terminie. Potrzebuje porady na ten temat jak odzyskać te pieniądze.
  • 3 months later...
Posted

TEN PSEUDO BIZNESMEN (MIECZYSŁAW GAWLIK) JEST MI WINIEN OD PARU MIESIECY PEWNA PULĘ PIENIEDZY. NIE POMAGAJA WEZWANIA DO ZAPŁATY- ZACZEKAM DO JUTRA-17.04.2012R ( TO KOLEJNY TERMIN SPŁATY- JUŻ CHYBA -10 "DZIESIATY"). ZOBACZYMY CO BĘDZIE 18.04.2012R????????????????????????????????????????????????

PRZESTRZEGAM PRZED SŁODKIMI MINAMI I OPOWIEŚCIAMI Z BAJKOLANDU TEJ POSTACI, ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ FINANSOWA,GOSPODARCZĄ I HANDLOWĄ Z TYM CZŁOWIEKIEM.

Posted

DZIS JUŻ 19.04.2012 I GOSCIA (GAWLIKA MIECZYSŁAWA Z NAŚCISZOWEJ) NIE WIDZIAŁEM NA OCZY ZE ZWROTEM PIENIEDZY.

UWAŻAJCIE NA FIRMĘ "ZUH" REPREZENTOWANĄ PRZEZ MIECZYSŁAWA I JÓZEFĘ GAWLIK-TO OSZUSCI.

Posted

Witam' date='

dzisiaj chciałem opisać Zakład Usługowo-Handlowy ,,ZUH'' Pana Mieczysława Gawlika z Naściszowej (woj. małopolskie ).

Zakład ten zajmuje się zakupem żywca, ubojem i sprzedażą mięsa.

Moja przygoda z Panem Mieczysławem Gawlikiem zaczęła się początkiem października, sprzedałem mu wtedy dwa byki w sumie ok 1300kg żywca.

Zapłata miała nastąpić do listopada jednak mimo licznych wezwań do zapłaty Pan Gawlik nie wpłacił ani złotówki.

Zakład jest niewypłacalny, to zwyczajni oszuści którzy nie liczą się z tym że ktoś na te pieniądze ciężko pracował.

Jedynym sposobem na odzyskanie należności jest komornik.

Przestrzegam przed wszelkimi transakcjami z Panem Gawlikiem.

Kontakt: smigol_93@o2.pl

[/quote']

• 1 month later...
Posted
witam czy ktos moze zakazac kupowac bydlo tym oszustom chodzi mi o pana marcina wiacka z firmy junior oszukal wielu rolnikow mial placic po 21 dniach a to juz drugi miesiac i nic ciekawe ilu jeszcze oszuka
  • 2 weeks later...
Posted

witam czy ktos moze zakazac kupowac bydlo tym oszustom chodzi mi o pana marcina wiacka z firmy junior oszukal wielu rolnikow mial placic po 21 dniach a to juz drugi miesiac i nic ciekawe ilu jeszcze oszuka

witam ja również mam problem z panem wiąckiem i firmą junior dziś kontaktował się ze mną pan co sprzedał mu 10 szt byków ludzie poradzcie co my mamy robić

Posted
witam wszystkich oszukanych przez wiacka ja tez do nich naleze prosze tego rolnika ktory sprzedal bydlo na wiosne u niego jestem ciekawy czy odebral naleznosc a jesli tak to po jakim czasie i w jaki sposob pozdrawiam