Jump to content

Recommended Posts

Posted
Bo jak już ktoś kupi taki wał to sprzedaje tylko w komplecie z całym kultywatorem. Chciałbym Cię uświadomić że tai nowy wał kosztuje max. 550zł czyli tylko o 250zł więcej, a to chyba fortuna nie jest i każdy normalny człowiek może tyle dołożyć i jak kupisz nowy to wszystko nie pogięte i ładne. Pozdrawiam
Posted

panowie cena zależy od szer.najtańszy 1,8 m od 600zł,zależy też od producenta,ja w zeszłym roku kupiłem podwójny DZIEKAN do niemieckiego agregatu ,na docisku nie na łańcuszkach jak np.bomet,szer.2,4m za 1700 zł.ale to jest naprawdę klasa-pozdrawiam

swoją drogą ten stary pojedyńczy sprzedałem faktycznie za 2 stówy,szkoda że prędzej się nie skontaktowaliśmy ale napisz ogłoszenie np. na TABLICA PL lub innym portalu np.Gumtree,nieraz coś się trafia gdyż ja codziennie to czytam-pozdrawiam

no już ci znalazłem ogłoszenia Tablica pl. wał strunowy w Kościelcu k.koła za 350zł cena do negocjacji naprawde ładny tel.601 877 150.szer.wału 2.10m-dzwoń może za 250 pójdzie-pozdrawiam