marek100 Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 czo myślicie o otworzeni hurtowni nawozów.jakie wymogi. Quote
michu_pl Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Niskie marże, spora konkurencja. Teraz trzeba mieć spore zaplecze finansowe, żeby z czymś takim wystartować... Quote
VoYtek8 Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Dokładnie jak pisze michu, to niepewny biznes, teraz nawóz sprzedają wszędzie i nawet dowożą, a nawozy sztuczne drogie są więc zanim nagromadzisz ich na placu to musisz sporo zainwestować, a poza tym założyć po po prostu firmę. Denerwują mnie powoli Twoje posty o ciągle to nowych biznesach z których to i tak nic nie wynika, tylko zawracasz wszystkim głowę. Pozdrawiam Quote
kubusjettaII Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 coś nerwowy jesteś ostatnio. każdy szuka możliwości zarobienia lub dorobienia pieniędzy, a takich wątków "czy i co mi się opłaci" jest dużo więcej i nic się z nimi nie robi, o czym już gdzieś wspominałem. a w tym przypadku... MASZ SŁUSZNĄ RACJĘ bo marek jak się czyta chciałby zajmować się już wszystkim i niczym co tyko jest możliwe byle podać mu przepis na szybką kasę . Quote
VoYtek8 Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Jestem nerwowy bo co niektórzy ludzie mnie tu już naprawdę dołują. Jako moderator staram się czytać wszystkie tematy i posty by utrzymywac porządek. Ja nic nie mam jesli ktoś młody chce otrzymać pomoc teorytyczną jak chce zakładac biznes, lecz jesli ktoś co tydzeń pisze o nowym interesie który praktycznie niczym nie różni się od poprzednich wtedy to zaczyna być irytujące. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts