Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted
Dokładnie jak pisze michu, to niepewny biznes, teraz nawóz sprzedają wszędzie i nawet dowożą, a nawozy sztuczne drogie są więc zanim nagromadzisz ich na placu to musisz sporo zainwestować, a poza tym założyć po po prostu firmę. Denerwują mnie powoli Twoje posty o ciągle to nowych biznesach z których to i tak nic nie wynika, tylko zawracasz wszystkim głowę. Pozdrawiam :)
Posted
coś nerwowy jesteś ostatnio. każdy szuka możliwości zarobienia lub dorobienia pieniędzy, a takich wątków "czy i co mi się opłaci" jest dużo więcej i nic się z nimi nie robi, o czym już gdzieś wspominałem. a w tym przypadku... MASZ SŁUSZNĄ RACJĘ bo marek jak się czyta chciałby zajmować się już wszystkim i niczym co tyko jest możliwe byle podać mu przepis na szybką kasę .
Posted
Jestem nerwowy bo co niektórzy ludzie mnie tu już naprawdę dołują. Jako moderator staram się czytać wszystkie tematy i posty by utrzymywac porządek. Ja nic nie mam jesli ktoś młody chce otrzymać pomoc teorytyczną jak chce zakładac biznes, lecz jesli ktoś co tydzeń pisze o nowym interesie który praktycznie niczym nie różni się od poprzednich wtedy to zaczyna być irytujące. Pozdrawiam :)