Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam Marcinie obejrzałem twoje filmiki i fotki noi krótko mówiąc oko nacieszyłem:)

Pozdrawiam

Ps.u mnie kot nie przeżył by takiego spotkania z psem:) na szczęście koty do psów nie podchodzą

Posted
Ją mogę zostawić w szopie na noc tuż przy wejściu do kur i wiem, że jeśli rano tam pójdę wszystko będzie w porządku. Jak była młodsza z białą gąską tworzyła bandę. Wspólnie rozrabiały. Dobre się skończyło gdy znalazłem gąsce towarzystwo. :)
Posted

Krótko mówiąc dobra poczciwa psina:)

u mnie kupę lat sa psy razem chowane a jak sie któryś urwie z łańcucha to jedyny ratunek to wiadro wody bo bez to trochę strach podejść jak sie kotłują ot takie mam kundle towarzyskie:)

Posted
Witam najlepsze są kury jak wychodzą z kurnika i te jak czekają na otwarcie drzwi jak pod sklepem za komuny;]kury super i filmy też jeśli mogę to poproszę o film z główną rolą indyków i gąsek ;];];];];].
Posted

Nie ma problemu. Ale najwcześniej uda mi się to zrobić około 31 października, bo wtedy będę miał do dyspozycji ten aparat, którym nagrywam filmiki. Mam wprawdzie drugą cyfrówkę, ale nią jeszcze nie nagrywałem. Jeśli spróbuję, filmiki na pewno będą. :) Ze mną jak z dzieckiem. :)

Moje kurki tak czekają praktycznie co dziennie. W lato trzeba je było zaganiać, bo zamiast wchodzić do zagrody wolały się porozsiadać gdzieś w okolicy i tam usypiać próbowały. Wczoraj miałem gości i jeden z nich na widok kurek powiedział, że mam w podwórku zoo. :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...