Jump to content

Recommended Posts

Posted

Najlepiej jeżeli Ci porobię zdjęcia. Będę w domu w sobotę. Mam dwa inkubatory. Jeden z regulatorem mechanicznym i drugi ze sterowaniem temperatury i wilgotności cyfrowo. Do cyfrowego sterownika mam soft więc potrzebny tylko procek i dwa triaki. Pozdrawiam!

Posted

Może i po zliczeniu wyjdzie na to samo, ale jak dla mnie to jest frajda wykonać coś takiego własnoręcznie :) Bardzo duża satysfakcja, a przy okazji można wzbogacić swoją wiedzę w wiele informacji :) Kupno nowego to takie pójście na łatwizne, ale też wiadomo, jeśli ktoś nie ma czasu to nie ma wyjścia 

Posted

Mam dwa inkubatory. pierwszy to przeróbka z naftowego na elektryczny sterowany cyfrowo z kontrolą wilgotności. Drugi to pochodzący z lat trzydziestych inkubator elektryczny ze sterowaniem mechanicznym.

Jak coś to pisz. Chętnie wyjaśnię. Sterownik elektroniczny który jest wpięty nie jest mojej konstrukcji, ale mam drugi własnej konstrukcji bardziej rozbudowany o funkcje. Pozdrawiam!

• 6 years later...