Jump to content

Recommended Posts

Posted
Zetory to chyba najbardziej popularne ciągniki, pewnie głównie ze względu na cenę. Dużo jest o tych traktorach na tym forum. Ale mam pytanie ogólne czy warto brać je pod uwagę. Chodzi mi o opinie użytkowników i ewentualnych przeciwników zetora.
Posted
Ja mam dwa 6045 i 7045 obrabiajo 20 ha ornego i 10 łoki.Od 4 lat niemiałem z nimy problemu.nawet jak by sie cos zepsuło to jest łatwy dostemp do czesci od A do Z.proste w naprawie.wciskasz dawkie dobry akumulator i niema mrozu zeby to nie zapaliło.
Posted
pewnie że warto!!! też mam dwa na 7245 nie narzekam prawie wcale na 3320 troszkę ale go w życiu nie zamie nie na nic innego po prostu dobre Ciągniki i tak jak kolega slawcik mówi bez problemowo z częściami
Posted

Jest to idealny ciągnik na nasze Polskie warunki, czyli na małe i średnie gospodarstwa. Zetor nie jest to lider jeżli chodzi o jakość i wytrzymałość i nie będzie konkurował z Claasem ale na gospodarstwo 20-40 hektarów nie potrzeba szczytu techniki. Jak ktoś ma 500 gdzie taki traktor chodzi dzień i noc przez pół roku to ma to znacznie.

Poza tym części są, serwis jest i każdy go naprawi, jak już odpukać się zepsuje.

• 3 weeks later...
Posted
witam kolega pyta o zetora ja jakis czas temu bylem posiadaczem tego ciagnika wiec moge napisac z czystym sumieniem ze ciagnik w kwesti naprawy to ja nie dokladalem nic tylko tyle co wymiana oleju filtry. przez czas 16lat prawie zadnego wkladu finasowego. ale co do zuzycia paliwa to powiedzal bym ze polyka duzo. za duzo. ja osobiscie polecam fendt.