jery Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 Odnośnie dopłat bezpośrednich.Cze wiecie że banki spółdzielcze informóją swoich użytkowników kont że agencja restrukturyzacji zrobiła przerwę w wypłatach środków unijnych aż do 15 stycznia 2011r.Ciekawe czy to to faktycznie przerwa agencji czy banków? Quote
Zosia Posted December 30, 2010 Report Posted December 30, 2010 U mnie też poinformowali ale z terminem do 10 stycznia. MOże rzeczywiście sami robią przerwę bo nie dają rady przerobić tego. Quote
Kowalik Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 No właśnie , słuchajcie jak oceniacie strone internetową ARiMR. Tak naprawde ta strona to chyba powstała by agencja i prezes mogli się ile pieniędzy załatwili, ile wydali i jackie to wszystko jest wspaniałe. A jakieś tak naprawde konkrety i aktualności o dotacjach i dpołatach to tak naprawde nie ma. Mogli by pisać że teraz idą te płatności itp. bez bełkotu i zbędnych informacji. Quote
grzesiek12031980 Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Ja tez uwazam ze ta strona do bani jest. Quote
Guest Gość Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 mam 30ha i olewam dopłaty nie wypełniam wniosku uważam że to dziadowszczyzna te partacze z zachodu i tak nie sprostają konkurencji ze mną to cieniasy Quote
Recommended Posts