derik1995 Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 leje mi olej z tylnego prawego kola spod sruby ktora laczy cale kolo z oska. Wszystkie te sruby sa dokrecone, i ten olej ktory wyciekl to jest chyba z podnosnika bo chcialem jechac orac i nie moglem plugu podniesc nawet na 15 cm. Ja sam nie moge dojsc w czym problem wiec pisze do was bo moze mieliscie cos takiego. Odrazu mowie jak ktos by chcial zdjecia to nie mam jak. Quote
wiesieki1202 Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 z tego co piszesz to olej ze zwolnicy ci ucieka a to nie jest zwiazane z podnosnikiem wiec zmienic symering dolac oleju do skrzyni i heja w pole Quote
przemek2092 Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 A wcześniej ci podnosił ? sprawdź jaki jest stan oleju czy nie jest go za mało, ale też bym stawiał na zwolnice Quote
derik1995 Posted July 19, 2013 Author Report Posted July 19, 2013 no wlasnie chodzi o to ze nie ma oleju w podnosniku, dolalem oleju i podnosil, zostawilem go na chwile zeby sprawdzic czy dalej leje i znow to samo po 30-40 min juz mi ciagnik nie podnosil a pod ciagnikiem znow plama oleju. A powiedzcie mi czy ciezko sie naprawia zwolnice Quote
Recommended Posts