MarcinB Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Czy jest jakieś fajne radio dla rolników? bo czasem fajnie byłoby posłuchać jakieś fajnej stacji dla nas Quote
wiejskieżycie Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Nie słyszałem o takim, co nie oznacza że takiego nie ma. Napiszę teraz coś całkiem serio. Słyszałem, że w Radio Maryja są jakieś audycje dla rolników, choć zakładam że nie o to Ci chodzi. Quote
MarcinB Posted July 19, 2013 Author Report Posted July 19, 2013 no nie raczej coś z fajną muzyką i informacjami dla rolników Quote
wiejskieżycie Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Jeśli nie chodzi Ci wyłącznie o stacje w których duuużo się mówi, poza regularnie puszczaną muzyką i masz możliwość korzystania z Internetu o nieograniczonym transferze, polecam wpisać w wyszukiwarce hasło "radio internetowe" i przejrzyj pierwszy znaleziony wynik. Jest tam masa pogrupowanych tematycznie stacji radiowych z muzyką z poprzednich dekad, szantami, muzyką biesiadną itd. Quote
michus Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 Radio Kim podobno ale to interenetowe. To podobno radio o profilu rolniczym, ale nie słuchałem wiec nie wiem co tam. Quote
kubusjettaII Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 ja osobiście jestem lokalnym patriotą i słucham radia które ma rozgłośnię niedaleko mnie, są też audycje związane z rolnictwem. Radio Ziemi Wieluńskiej. Quote
Polaro Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 O to tak jak ja, też słucham rzw . Dużo osób z mojej wioski słucha tego rada . Quote
michus Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 A tak troche odbiegając od tematu: szkoda, że nie programu tv tylko o rolnictwie. a może jest tylko ja nie znam ? Quote
VoYtek8 Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Jest TVR to jest telewizja rolnicza. Pozdrawiam Quote
michus Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Jest TVR to jest telewizja rolnicza. Pozdrawiam Interenetowe to to jest? Quote
VoYtek8 Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Nie, normalnie w TV jest, ja mam telewizję N i mam na 222 kanale i to jest nawet w HD . Pozdrawiam Quote
wiejskieżycie Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Ja mam ten kanał w ofercie Cyfrowego Polsatu. Nie pamiętam dokładnie, ale kanał pomiędzy 200 a 190. Quote
michus Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 Nie' date=' normalnie w TV jest, ja mam telewizję N i mam na 222 kanale i to jest nawet w HD . Pozdrawiam [/quote'] Też mam enkę, to muszę w takim razie poszukać Quote
Recommended Posts