xforrest Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Witam. Mam do kupienia fergusona 3610. Chciałbym poznać waszą opinie na ten temat. Czy warto go kupić czy jednak nie. Jaka jest awaryjność? Stan fergusona którego chcę kupić oceniam na dobry/bardzo dobry. Nie ma żadnych wycieków, skrzynia chodzi płynnie, ladnie pracuje. Dodatkowo ma cały tył wzmocniony, czyli mosty itp. są tam części od mf'a 150konnego. Faceta znam dobrze i wiem że mi kitu nie wciska(mam od niego ciągnik i 2 maszyny wszystko chodzi elegancko). Cena 31 tyś.A więc warto go kupić czy nie? Quote
MrDKDP Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Jaki rok ?? Z tego co Ja słyszałem ro seria 36xx jest jakaś awaryjna Quote
Mikruss Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 a czemu awaryjna??seria 36 z tamtych lat to najwięjsze modele jeżeli chodzi o tylnie mosty i skrzynie biegów, przy tym silniku to się na pewno skrzynia i reszta nie przemęczy bo w zasadzie sżly one do 180 KM.Jak w dobrym stanie to brać Quote
Recommended Posts