d33 Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Hej, mam 20 lat jestem z miasta spod Warszawy, chciałabym poznać chłopaka który myśli o poważnym związku, nie w głowie mu inne dziewczyny, dobrego, o spokojnym miłym charakterze, ale umiejącego być stanowczym, który jeśli się sobie spodobamy i wyzna mi miłość to nie zostawi mnie bo nagle uczucia mu znikną, chce takiego który pokocha mnie na prawdę, i nie będzie mnie bił, może pić ale z umiarem. Może wyglądać skromnie, pieniądze nie mają znaczenia. Najbardziej podobają mi się dobrze zbudowani wysocy ciemni blondyni, zielone oczy ale może być też innej urody ważne żeby było dobry i kochał mnie. Co do wsi całkowicie mi nie przeszkadza gospodarstwo rolne, wspierałabym swojego mężczyznę w jego pracy, żeby chciało mu się pracować, żeby był ze mną szczęśliwy. Mam dobry, miły życzliwy charakter, lubię gotować sprzątać. Nienawidzę zdrady. Nienawidzę dziewczyn których uczucia się kupuje za pieniądze, ja potrzebuje uczucia i ciepła i nic więcej się nie liczy... Piszcie do mnie, chętnie poznam miłych chłopaków...
Tofik Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Ale to nie jest portal randkowy!!!!!!!!!!Pozdrawiam
Robert ;-) Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Ale czemu nie może to się rozwinąć w ciekawy temat przecież na wsi jest dużo kawalerów a panien jak na lekarstwo pozdrawiam a z jakiego miasta jesteś d33 pozdrawiam
d33 Posted July 23, 2013 Author Report Posted July 23, 2013 Ale czemu nie może to się rozwinąć w ciekawy temat przecież na wsi jest dużo kawalerów a panien jak na lekarstwo pozdrawiam a z jakiego miasta jesteś d33 pozdrawiam Grodzisk Mazowiecki
VoYtek8 Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Tutaj masz chłopów pod dostatkiem Wiem że szukasz jakiegoś partnera, ale jak to sobie wyobrażasz? Powiedzmy że jest tu ten blondyn z zielonymi oczami i mieszka blisko Ciebie, więc kontaktujecie się tutaj (piszecie itd.) potem się spotykacie i to ma być jakaś miłość na zawołanie? Ty chłopaka możesz conajwyżej zauroczyć, a do miłości to potrzeba czasu, ale szukaj w sumie to ciekawy temat więc czekam na rozwój sytuacji . Dużo by dało gdybyś wstawiła swoje zdjęcie A piszesz na forum rolniczym bo jesteś "dziewczyną z hektarami" czy tak poprostu tutaj piszesz? Pozdrawiam
wiejskieżycie Posted July 24, 2013 Report Posted July 24, 2013 Rzeczywiście wątek bardzo ciekawy. Już po samym nagłówku sobie pomyślałem, że chodzi właśnie o to o czym chwilę po przeczytaniu jego treści się dowiedziałem. Życzę powodzenia w poszukiwaniu idealnego i wymarzonego partnera. Pozdrawiam.
Robert ;-) Posted July 24, 2013 Report Posted July 24, 2013 Witam to trochę daleko ode mnie,Wojtek napisał prawdę,jaki masz plan,napisz coś więcej o sobie, pozdrawiam
Robert ;-) Posted July 24, 2013 Report Posted July 24, 2013 dlaczego nie sama zaczęła temat wiec niech coś o sobie napisze a nie że tylko szuka chłopaka i to dobrego w dodatku;-]
kubusjettaII Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 z miłej chęci bym pomógł ale niestety nie mogę, na mnie nie liczcie. ale mam kilku fajnych kolegów.
radzyniaczek Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 hej ja mieszkam trochę daleko bo w lubelskim ale jak chcesz to się odezwij gg 3260795 .... pozdrawiam
VoYtek8 Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Raczej nic bo założycielka wątku chyba od dłuższego czasu nie odwiedza naszego forum, ale próbować zawsze można. Pozdrawiam
adam1208 Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Nic z tego nie wyjdzie. Ja mam 23l moja dziewczyna ma 22l mają gospodare 12ha ma brata 25l ale on nie chce słyszeć o gospodarce ( oddał mi ziemie w dzierżawe i wyprzedał maszyny).. Swojego mam 4,5 + dzierżawa ( nie całe 20ha ) a jej się nawet ziemniaków nie chce zbierać.. Są ludzie którzy lubią rolnictwo i są też Ci którzy mają na to " wy***ane " . Ja kieyś nie robiłem w gospodarstwie, nie pomagałem ojcu ŚP nic, ale dorosłem i nie chce robić nic innego !!
Rico Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 nie mam pytań, heh, może jakąś krzyżówkę chcą zrobić nowa odmiana
beatrycze Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 Hmm, lepiej jakby poszukała na portalu randkowym, bo tam pewnie znajdzie masę chętnych facetów
SLOWPOCK Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Ale czasem zdarza się że w miejscu w którym w ogóle się nie spodziewasz, poznasz kogoś z kim łączy Cię wyjątkowo dużo Coś wiem na ten temat Pozdrawiam
simson54 Posted December 17, 2013 Report Posted December 17, 2013 Siemano chciała byś się zapoznać mam 21 lat gospodarstwo rolne i wogule chciała byś się zapoznać :P :P napisz
leila Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 ja tez szukam dobrego chłopaka panna 37 lat pomorze 170 cm kawalera lawenda76@op.pl
edek Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Ale to nie jest portal randkowy!!!!!!!!!!Pozdrawiam A mi to nie przeszkadza, że ogłasza się tu jakaś dziewczyna
Rico Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 szkoda już jestem żonaty ale pogadać można :):):)
Recommended Posts