Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hej, mam 20 lat jestem z miasta spod Warszawy, chciałabym poznać chłopaka który myśli o poważnym związku, nie w głowie mu inne dziewczyny, dobrego, o spokojnym miłym charakterze, ale umiejącego być stanowczym, który jeśli się sobie spodobamy i wyzna mi miłość to nie zostawi mnie bo nagle uczucia mu znikną, chce takiego który pokocha mnie na prawdę, i nie będzie mnie bił, może pić ale z umiarem. Może wyglądać skromnie, pieniądze nie mają znaczenia. Najbardziej podobają mi się dobrze zbudowani wysocy ciemni blondyni, zielone oczy ale może być też innej urody ważne żeby było dobry i kochał mnie. Co do wsi całkowicie mi nie przeszkadza gospodarstwo rolne, wspierałabym swojego mężczyznę w jego pracy, żeby chciało mu się pracować, żeby był ze mną szczęśliwy. Mam dobry, miły życzliwy charakter, lubię gotować sprzątać. Nienawidzę zdrady. Nienawidzę dziewczyn których uczucia się kupuje za pieniądze, ja potrzebuje uczucia i ciepła i nic więcej się nie liczy... Piszcie do mnie, chętnie poznam miłych chłopaków...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale czemu nie może to się rozwinąć w ciekawy temat przecież na wsi jest dużo kawalerów a panien jak na lekarstwo pozdrawiam a z jakiego miasta jesteś d33 pozdrawiam

Grodzisk Mazowiecki

Posted
Tutaj masz chłopów pod dostatkiem :D Wiem że szukasz jakiegoś partnera, ale jak to sobie wyobrażasz? Powiedzmy że jest tu ten blondyn z zielonymi oczami i mieszka blisko Ciebie, więc kontaktujecie się tutaj (piszecie itd.) potem się spotykacie i to ma być jakaś miłość na zawołanie? Ty chłopaka możesz conajwyżej zauroczyć, a do miłości to potrzeba czasu, ale szukaj w sumie to ciekawy temat więc czekam na rozwój sytuacji :). Dużo by dało gdybyś wstawiła swoje zdjęcie :) A piszesz na forum rolniczym bo jesteś "dziewczyną z hektarami" czy tak poprostu tutaj piszesz? Pozdrawiam :)
Posted
Rzeczywiście wątek bardzo ciekawy. Już po samym nagłówku sobie pomyślałem, że chodzi właśnie o to o czym chwilę po przeczytaniu jego treści się dowiedziałem. :) Życzę powodzenia w poszukiwaniu idealnego i wymarzonego partnera. Pozdrawiam.
  • 3 months later...
Posted
Nic z tego nie wyjdzie. Ja mam 23l moja dziewczyna ma 22l mają gospodare 12ha ma brata 25l ale on nie chce słyszeć o gospodarce ( oddał mi ziemie w dzierżawe i wyprzedał maszyny).. Swojego mam 4,5 + dzierżawa ( nie całe 20ha ) a jej się nawet ziemniaków nie chce zbierać.. Są ludzie którzy lubią rolnictwo i są też Ci którzy mają na to " wy***ane " . Ja kieyś nie robiłem w gospodarstwie, nie pomagałem ojcu ŚP nic, ale dorosłem i nie chce robić nic innego !!
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...