zoja Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Witam wszystkich, przepraszam, że nie zaczęłam od wpisu w tym wątku. Jestem malutką farmerką uczącą się dopiero tego fachu, na szczęście pod czujnym okiem sąsiadów, którzy pomagają i mają ku temu odpowiedni sprzęt. Zarządzam około 5h. Zwierząt brak, no chyba, że mogę do nich zaliczyć ryby w stawach (niestety nikt ich nie potrafi masowo wyłowić) czasem na haczyk jakąś na grilla uda się ze stawu wyciągnąć. Tyle o mnie. Quote
VoYtek8 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Witamy na forum koleżanko Jeśli będziesz potrzebowała kiedyś pomocy to my też Ci chętnie pomożemy.Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Witam kolejną forumowiczkę pozdrawiam i zapraszam do czynnego udziału w życiu tego forum Quote
pawelxy1 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Witamy. A jesteś samotna może? Nie no taki żart;dMy tutaj na ogól mamy dobre humory;d Quote
Recommended Posts