todzio99 Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Taki gdzieś do 65 tyś. Z góry dzięki. Quote
slawcik Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 ja osobiście mam ładowarkie.musisz poszukać jakiegoś ok 100 koników.taki żeby nie był za lekki. Quote
math_cad Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 jaki by nie był dobrze jak by miał REWERS do tej ceny nie znajdziesz z elektro-hydraulicznym ale mechaniczny też extra do ładowacza na pewno znajdziesz coś ciekawego w tej cenie kolega tu dobrze podpowiada o 309 case i mccormiki też nie głupie do tura są ja osobiście mam na zetorze Quote
Kronel Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Zależy jaliego tura. Bo jak potzrenujesz małego to i zwrotnego to wystarczy ursus c 330. Mój wujek ma taki poza rolą ma kilka szklarni i używa go do wrzucania miału na zasobnik do pieca i innych lekkich prac i tutaj sobie chwali. Ale trzydziestka jest tak lekka że już z odśnieżaniem ma problem jak śnieg jest mokry. Quote
fendzior Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Taki gdzieś do 65 tyś. Z góry dzięki. Taki gdzieś do 65 tyś. Z góry dzięki. ja tez polecam fendt 309 lsa mam takiego z turem. super sprawa Quote
RolnikFortera15 Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 ciągnik około 80km moim zdaniem Najlepiej Zetora Proxime Ale jak nówke to już troche droższe ;/ Quote
Recommended Posts