slawcik Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ja osobiście mam ładowarkie.musisz poszukać jakiegoś ok 100 koników.taki żeby nie był za lekki. Quote
math_cad Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jaki by nie był dobrze jak by miał REWERS do tej ceny nie znajdziesz z elektro-hydraulicznym ale mechaniczny też extra do ładowacza na pewno znajdziesz coś ciekawego w tej cenie kolega tu dobrze podpowiada o 309 case i mccormiki też nie głupie do tura są ja osobiście mam na zetorze Quote
Kronel Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Zależy jaliego tura. Bo jak potzrenujesz małego to i zwrotnego to wystarczy ursus c 330. Mój wujek ma taki poza rolą ma kilka szklarni i używa go do wrzucania miału na zasobnik do pieca i innych lekkich prac i tutaj sobie chwali. Ale trzydziestka jest tak lekka że już z odśnieżaniem ma problem jak śnieg jest mokry. Quote
fendzior Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Taki gdzieś do 65 tyś. Z góry dzięki. Taki gdzieś do 65 tyś. Z góry dzięki. ja tez polecam fendt 309 lsa mam takiego z turem. super sprawa Quote
RolnikFortera15 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ciągnik około 80km moim zdaniem Najlepiej Zetora Proxime Ale jak nówke to już troche droższe ;/ Quote
Recommended Posts