podlasianka Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 witam jestem tu po raz pierwszy . zamieszkałam na Podlasiu rok temu przeprowadziłam się tu z córką . Ciekawi mnie wszystko co dotyczy uprawy warzyw i owoców a także drobiu. spotkałam tu wielu życzliwych ludzi. wyprowadzka na wieś zawsze była moim marzeniem. Pozdrawiam serdecznie i liczę na waszą wyrozumiałość . Quote
VoYtek8 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Witamy na forum i jak będzie trzeba to pomożemy Pozdrawiam Quote
wiejskieżycie Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Jeśli o drób chodzi to służę pomocą. Witam na forum i serdecznie pozdrawiam. Quote
Tofik Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Witamy nowa Pania na forum i sluzymy pomoca:)Pozdrawiam Quote
podlasianka Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 dziękuję serdecznie za życzliwe przyjęcie . Podlasianka .Czemu tak mało kobiet wypowiada się na forum. Quote
Robert ;-) Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Witam serdecznie, gratuluje dobrego wyboru [przeprowadzki na wieś] pozdrawiam co do pań na forum nie ma ich za wiele dlatego ciężko znaleść ich posty Quote
Recommended Posts