KrowieBieszczady Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 WitamProsilbym administaratorow i moderatorow o zamykanie wyjasnionych tematow, gdyz nagle po 2 miesiacach komus cos sie przypomnialo i pisze jakies glupoty spamujac, a tak gdyby byly zamkniete tematy to wiesz gdzie masz pisac a nie czytac bzdety. Quote
Miki Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Już wielokrotnie myślałem żeby zastosować taki zabieg ale chciałbym żeby jeszcze inni użytkownicy wypowiedzieli się na ten temat bo nie moge podjąć ostatecznej decyzji na podstawie wypowiedzi jendej osoby . Więc czekam na opinie reszty użytkowników. Quote
pawelxy1 Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Jeśli odpowiedzi w temacie nie wnoszą nic w sprawie tematu, albo nie ma odpowiedzi ponad 2 tyg to wtedy najlepiej usunąćtemat;d Quote
Tofik Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Ja uważam ze jeżeli jest jakiś "błahy" temat na który nie ma zbyt wiele odp. lub są mało interesujące to myślę ze taki temat można śmiało usunąć ale jeżeli temat jest dość interesujący który posiada wiele odpowiedzi to myślę ze taki temat można zostawić nawet jak jest jakiś stary gdyż czasami można w takim przypadku dowiedzieć się czegoś potrzebnego bez pytania ale to tylko moje zdanie:)Pozdrawiam Quote
kubusjettaII Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 zgadzam się że część tematów można by zamknąć, tylko które? jak je posegregować? dla niektórych z nas pewne pytania tu zadawane są co najmniej śmieszne lub po prostu delikatnie pisząc niemądre, ale dla zakładających wątek czasami jest to istota sprawy. przynajmniej tak im się wydaje... są też tematy które po prostu "odżywają". ale większą część tych spamowych reklam gdzie o jednym i tym samym piszą wszędzie bym wywalił a zostawił w jednym prawidłowym miejscu. Quote
pawelxy1 Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Kuba ma rację tak trzeba zrobić bo pomału śmietnik tutaj się robi;/ Quote
Miki Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 Panowie usówać raczej nie zamierzam żadnych tematów ew. myślałem nad stworzeniem Archiwum i tam będą trafiać mniej przydatne tematy. Narazie nie dam rady tego zrobić bo trzeba przysiąść, a są żniwa wię sami wiecie jak to wyglada . Możliwe, że dziś wieczorem zrobid test na forum i pokaże wam jak by to miało wygladać w moich domniemaniach. Tymczasem pozdrawiam i życze udanych zbiorów! (jakie one by w tym roku nie byly...) Quote
Recommended Posts