Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panowie mam moze dosc banalne ptyanie ale gdzie mozna wywarzyc sieczkarnie od kombajnu? Bo problem jest dosc powazny bo w zeszlym roku drganiami rozwalila cala d..e.wiec byla kupiona kolejna i zmontowana a sieczkarnia byla u niby goscia co sie na tym zna, bynajmniej jak wrocila i byla zamontowana wszystko bylo ok az do tej pory bo znowu zaczyna d..a pekac:( a wczoraj przy jeczmieniu oberwalo sieczkarnie calkiem wiec doszlismy to wniosku ze nalezy oddac ja w takie rece gdzie ktos wezmie kase i zrobi dobrze to co trzeba a nie troche posciemnia a efektu nie ma

Pozdrawiam

Posted
sprawdż wagowo wszystkie noże może któreś są cięższe i jest bicie jak i śróby nie radził bym samemu ich ostrzyć jak kupowałem sieczkarnie nową z wągrowca dostałem kartę wywarzenia dynamicznego na której był adres zakładu ,mechanika maszyn i urządzeń rolniczych ul. przemysłowa 38 62-100 wągrowiec
Posted

Witam do węgrowca to kawal drogi z prawie sandomierza:) wiec najlepszym wyjsciem bedzie popytac w sklepach albo na jakis skladach co sprzedaja kombajny bo moze beda mieli cos blizej.

Co do nozy to golym okiem widac ze sa juz mocno wypracowane bo sieczkarnia swoje lata ma a wadpie czy wczesniejszy wlasciciel cos w niej poprawial bynajmniej pracuje juz 6 rok i dopiero pod koniec zeszlego sezonu zaczela nawalac:(

Pozdrawiam