Tofik Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Panowie mam moze dosc banalne ptyanie ale gdzie mozna wywarzyc sieczkarnie od kombajnu? Bo problem jest dosc powazny bo w zeszlym roku drganiami rozwalila cala d..e.wiec byla kupiona kolejna i zmontowana a sieczkarnia byla u niby goscia co sie na tym zna, bynajmniej jak wrocila i byla zamontowana wszystko bylo ok az do tej pory bo znowu zaczyna d..a pekac:( a wczoraj przy jeczmieniu oberwalo sieczkarnie calkiem wiec doszlismy to wniosku ze nalezy oddac ja w takie rece gdzie ktos wezmie kase i zrobi dobrze to co trzeba a nie troche posciemnia a efektu nie maPozdrawiam Quote
zetek85 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 zadzwon tam gdzie kupowałeś,popytaj w sklepach oni sie na tym znają Quote
grzepaku1 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 sprawdż wagowo wszystkie noże może któreś są cięższe i jest bicie jak i śróby nie radził bym samemu ich ostrzyć jak kupowałem sieczkarnie nową z wągrowca dostałem kartę wywarzenia dynamicznego na której był adres zakładu ,mechanika maszyn i urządzeń rolniczych ul. przemysłowa 38 62-100 wągrowiec Quote
Tofik Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 Witam do węgrowca to kawal drogi z prawie sandomierza:) wiec najlepszym wyjsciem bedzie popytac w sklepach albo na jakis skladach co sprzedaja kombajny bo moze beda mieli cos blizej.Co do nozy to golym okiem widac ze sa juz mocno wypracowane bo sieczkarnia swoje lata ma a wadpie czy wczesniejszy wlasciciel cos w niej poprawial bynajmniej pracuje juz 6 rok i dopiero pod koniec zeszlego sezonu zaczela nawalac:(Pozdrawiam Quote
Recommended Posts