wd2354 Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Witam! Jestem tu nowy.Interesuje się rolnictwem od lat dziecięcych. W swoim malutkim gospodarstwie (tylko ok. 1,5 ha ale w przyszłości myślę że więcej) posiadam jeden ciągnik URSUS C360. Hoduję na mięso indyki, perliczki, gęsi i kaczki, a na jajka kury. Quote
Robert ;-) Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 Witam na forum drób to i moja pasja od nie dawna,pozdrawiam Quote
wiejskieżycie Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Też witam na forum. Chętnie dowiem się czegoś więcej o Twoich indykach, gąskach i perliczkach. Mianowicie jakiego są typu. Czy wszystkie mięsnego czy na przykład gąski masz ozdobne, a indyki na przykład w odmianach Royal lub Kanadyjskiej. Quote
yemsamgnui Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Witam,jestem tutaj nowym forumowiczem, zajmuję sie chodowlą pszczół, kiedyś próbowałem uprawy ogurków ale mi nie szło, nie radziłem sobie z nimi, a pszczelarstwo jest w mojej rodzinie tradycją przekazywaną z ojca na syna:cool: Quote
Recommended Posts