Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie,

w ciągu kilku tygodni zamierzam kupić ciągnik na PROW - myślę o wyborze między nowym Farmall A85 a nowym McCormik T-Max 90?? Bardzo proszę o Wasze sugestie i opinie.

Pozdrawiam

Posted

MC to przecierz Case.....

Z tej samej lini jeszcze idzie Steyr, New Holland idzie już z innej fabryki;)

Dzisiaj oglądałem te ciągniki i sa naprawdę fajne, do tego serwis lepiej wypada cenowo od Zetora ;)

Posted

Niestety nie znam ich cen bo akurat byłem z bratem za gruberem na składnicy a że stały nowe Casy i pochodne to troche pomęczyliśmy dilera

od siebie ci powiem że steyr ma lepsze wyposażenie, inną skrzynie i mocniejszą pompę ale też jest droższy

Co do skrzyni to najwazniejsze abyś nie brał podstawowej tylko taką co ma kilka przełożeń pod obciążeniem bez sprzęgła.

Posted

Belarus na pewno lepszy od tych wynalazków' date=' inwestujcie tylko w porządny sprzęt

[/quote']

Czytasz co piszesz? Popatrz sobie na cenę Belarusa i takiego MC w podobnym przedziale mocy.... Widzisz różnicę? Za jakośc trzeba niestety zapłacić, a nikt mi nie wmówi że ciągnik tańszy o ok. 30 tysięcy jest lepszy, może i części tanie i budowa prostsza ale jak już kupować nowy ciągnik to z innowacjami. Pozdrawiam :)

Posted

belarus będzie polowe tanszy od byle gówna z zachodu....

Wole jeździc swoim 20 letnim ferdkiem niż nowym ruchaczem....

co z tego że częsci tanie jak to padlina...

Kiedys jak szły z rosji oryginalne to jakość nie powiem bo była dobra ale się skończyla w 90 roku tak jak w zetorze, im nowsze tym mniej trwałe