VoYtek8 Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 Witam wszystkich, Na czas kryzysu jaki dotkną nasze forum za obustronną zgodą moją i admina zostałem nowym moderatorem tego forum. Za swoją misję uważam wyczyszczenie tej strony z grupki która ostatnio robi tu spory zamęt. Nie koniecznie uśmiecha mi się być moderatorem i osądzać zachowanie innych ale na to co tu się dzieje już nie mogę przepatrzeć i postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce. Jeśli macie jakieś skargi dotyczące zachowania innych użytkowników forum to napiszcie do mnie, a ja się tym zajmę. Pozdrawiam Quote
DawidRolewski Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 Skandal, dlaczego ten VoYtek8 jest moderatorem przecież to on pisał te bzdury co chwile, przecież widziałem... Quote
VoYtek8 Posted August 5, 2013 Author Report Posted August 5, 2013 Jetem moderatorem kolego bo admin się na to zgodził a ja sam byłem chętny żeby czyścić te forum z trolli. A o jakie bzdury Ci chodzi? Wyślij link do tych "bzdur" wtedy wszyscy to zobaczymy i postaramy się rozwiązac Twój problem . Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 Gratuluję Wojtku daj im popalić choć na razie względny spokój Quote
VoYtek8 Posted August 5, 2013 Author Report Posted August 5, 2013 Spokój jest bo banuje na bieżąco tych którzy piszą bzdury i dlatego jest delikatny porządek. Pozdrawiam Quote
Tofik Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 HoHoHo widze tu maly awansik:)Pozdrawiam Voytku Quote
VoYtek8 Posted August 5, 2013 Author Report Posted August 5, 2013 To dla mnie żaden awans po prostu zamierzam wysprzątać to forum żeby był spokój. Pozdrawiam Quote
Miki Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Dobrze, że jest ktoś kto na obecna chwile może poświęcić więcej czasu dla forum (ja niestety w obecnej chwili nie mam aż tyle czasu, a szkoda). Także witam Cie Wojtku w swoim imieniu w gronie ekipy forum i życze miłej pracy . Quote
jacob Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Gratulacje z mojej strony, zapracowałeś na ten awans! Quote
kubusjettaII Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 O!!! kilka dni mnie tu nie było i widzę wielkie zmiany, gratuluję aczkolwiek pod sufit nie będę skakał. nie uważam że źle ale... Quote
Tofik Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Kubusiu co nie co cie ominęło wiec jakbyś znal szczegóły wiedział byś dlaczego Wojtek awansowałPozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted August 6, 2013 Author Report Posted August 6, 2013 O!!! kilka dni mnie tu nie było i widzę wielkie zmiany' date=' gratuluję aczkolwiek pod sufit nie będę skakał. nie uważam że źle ale...[/quote'] W sumię to Ci zazdroszczę że Cię nie było parę dni na forum bo to co tu się działo przekraczało wszystkie granice, zaczęło się od głupich komentarzy i bez użytecznych tematów, potem było podrabianie kont i dalsze pisanie głupot, a staneło na obrażaniu wszystkich dookoła. Mieliśmy inwazję trolli dlatego zostałem moderatorem by pomóc w czyszczeniu naszej strony, jak się okazało teraz po paru banach i wielu usuniętych postach ataki ustały. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts