Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich,

Na czas kryzysu jaki dotkną nasze forum za obustronną zgodą moją i admina zostałem nowym moderatorem tego forum. Za swoją misję uważam wyczyszczenie tej strony z grupki która ostatnio robi tu spory zamęt. Nie koniecznie uśmiecha mi się być moderatorem i osądzać zachowanie innych ale na to co tu się dzieje już nie mogę przepatrzeć i postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce. Jeśli macie jakieś skargi dotyczące zachowania innych użytkowników forum to napiszcie do mnie, a ja się tym zajmę. Pozdrawiam :)

Posted
Jetem moderatorem kolego bo admin się na to zgodził a ja sam byłem chętny żeby czyścić te forum z trolli. A o jakie bzdury Ci chodzi? Wyślij link do tych "bzdur" wtedy wszyscy to zobaczymy i postaramy się rozwiązac Twój problem :). Pozdrawiam :)
Posted
Dobrze, że jest ktoś kto na obecna chwile może poświęcić więcej czasu dla forum (ja niestety w obecnej chwili nie mam aż tyle czasu, a szkoda). Także witam Cie Wojtku w swoim imieniu w gronie ekipy forum i życze miłej pracy ;).
Posted

O!!! kilka dni mnie tu nie było i widzę wielkie zmiany' date=' gratuluję aczkolwiek pod sufit nie będę skakał. nie uważam że źle ale...

[/quote']

W sumię to Ci zazdroszczę że Cię nie było parę dni na forum bo to co tu się działo przekraczało wszystkie granice, zaczęło się od głupich komentarzy i bez użytecznych tematów, potem było podrabianie kont i dalsze pisanie głupot, a staneło na obrażaniu wszystkich dookoła. Mieliśmy inwazję trolli dlatego zostałem moderatorem by pomóc w czyszczeniu naszej strony, jak się okazało teraz po paru banach i wielu usuniętych postach ataki ustały. Pozdrawiam :)