michal135791 Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Mój kolega ostatnio kupił valtre n 101 , agregat, siewnik i pług . Połowe płacił on a połowe chyba unia albo państwo czy coś takiego . Jak on to zrobił że połowe tylko zapłacił ?. I co płaciło drugą połowe ? Quote
VoYtek8 Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Z pewnością złożył papiery na modernizacje gospodarstwa i stąd dostał dotacje. Jednak ja nim nie jest i dokładnie nie wiem, więc najlepiej pogadaj z nim. Pozdrawiam Quote
michal135791 Posted August 6, 2013 Author Report Posted August 6, 2013 Powiedzmy że złożłem papiery na modernizacje gospodarstwa , nakupowałem maszyn . I czy mogę złożyć jeszcze raz ? Ile najwięcej można razy składać . Jak wyglądają takie papiery do złożenia . Quote
VoYtek8 Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Zeby złożyć te papiery to należy mieć wyszktałcenie rolnicze i conajmiej 10ha zapisanych na siebie. W dodatku są terminy w których można składać wnioski. Pozdrawiam Quote
michal135791 Posted August 6, 2013 Author Report Posted August 6, 2013 Dobra wiem . Można zamknąć . Quote
Recommended Posts