mryohan Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Witam.Jestem studentem informatyki. Słyszałem, że to forum ma problem z trollami. Oferuję pomoc w zakresie utrudnienia życia owym szkodnikom. Jako że jestem studentem, swoją pomoc oferuję bezpłatnie, grunt, bym czegoś się przy tym nauczył, a przy okazji może będę miał wpływ na rozwój kultury na danym forum.Jako, że jest to forum rolnicze nie ukrywam faktu, że jestem rolnikiem. Obecnie żniwa idą pełną parą, a ja z kombajna raczej staram się nie złazić, więc na forum będę raczej średnio dostępny, jednak w miarę możliwości postaram się postować tak często, jak to tylko możliwe.Chętnie posłucham, jak inni radzą sobie z kombajnami MF, co w nich zmienili, usprawnili etc. Sam posiadam MF 307, świetna maszynka.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, niech Moc będzie z Wami. Quote
Robert ;-) Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Witam, pozdrawiam i życzę udanych żniw Quote
VoYtek8 Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Witam, narazie problem z osobami którzy zaśmiecali nasze forum został zażegnany (miejmy nadzieję że na zawsze), ale dobrze wiedzieć że ktoś chce walczyć z takimi szkodnikami. Pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Witamy i mam nadzieję na miłe przebywanie u nas;d Quote
Kronel Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 mryohan, czy masz szersze informacje co to za goście? Chodzi mi o te trolle? Gdzie wpadłeś na informację o tym ataku: przypadkiem na naszym forum czy gdzieś na innych forach, bo zrobiło się o tym głośno. Quote
Recommended Posts