Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Jestem studentem informatyki. Słyszałem, że to forum ma problem z trollami. Oferuję pomoc w zakresie utrudnienia życia owym szkodnikom. Jako że jestem studentem, swoją pomoc oferuję bezpłatnie, grunt, bym czegoś się przy tym nauczył, a przy okazji może będę miał wpływ na rozwój kultury na danym forum.

Jako, że jest to forum rolnicze nie ukrywam faktu, że jestem rolnikiem. Obecnie żniwa idą pełną parą, a ja z kombajna raczej staram się nie złazić, więc na forum będę raczej średnio dostępny, jednak w miarę możliwości postaram się postować tak często, jak to tylko możliwe.

Chętnie posłucham, jak inni radzą sobie z kombajnami MF, co w nich zmienili, usprawnili etc. Sam posiadam MF 307, świetna maszynka.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, niech Moc będzie z Wami.

Posted
Witam, narazie problem z osobami którzy zaśmiecali nasze forum został zażegnany (miejmy nadzieję że na zawsze), ale dobrze wiedzieć że ktoś chce walczyć z takimi szkodnikami. Pozdrawiam :)
Posted
mryohan, czy masz szersze informacje co to za goście? Chodzi mi o te trolle? Gdzie wpadłeś na informację o tym ataku: przypadkiem na naszym forum czy gdzieś na innych forach, bo zrobiło się o tym głośno.