pawelxy1 Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Szukam dziewczyny w wieku najlepiej 17-19 lat która posiada gospodarstwo rolne.Szukam w celu zapoznania i być może przyszłej więzi małżeńskiej.To poważna oferta. Jeśli ktoś się znajdzie czekam na wiadomości;d Quote
VoYtek8 Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Nie no Paweł teraz to mnie zaskoczyłeś... Taki rozgarnięty chłopak to powinien szukać dziewczyny w realnym świecie, a nie na forum w internecie. Pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted August 7, 2013 Author Report Posted August 7, 2013 To miałbyś taki żart;d Dla innych przestroga że lepiej szukać w realu;dSię bardziej opłaca;d Quote
Robert ;-) Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Tylko czyje Pawła czy tej dziewczyny? Quote
Robert ;-) Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 No przecież wiadomo;-] ale każdy sposób dobry dla osiągnięcia celu trzymam za ciebie kciuki pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted August 7, 2013 Author Report Posted August 7, 2013 Robert ja i tak nie znajdę dziewczyny nie ma szans;d Quote
Robert ;-) Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 A to niby czemu zawsze jest szansa;-] tego kwiatu jest pół światu. Quote
Tofik Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Każdy ma jakieś zalety które zawsze jakiejś przypadną do gustuPodstawa jest nie uciekać przed dziewczynami:) Quote
wiejskieżycie Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Poza tym gdzieś niedawno wyczytałem, że na jednego mężczyznę w tym kraju przypadają aż cztery Panie, więc szanse wzrastają czterokrotnie. Jak coś komu pisane, to i tak się wydarzy. Zresztą nie obrażając Ciebie ani nikogo innego przytoczę takie powiedzonko. Może śmieszne, ale coś w nim na pewno jest: "Każda potwora znajdzie swego amatora". Quote
michus Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Heheh no nieźle. To sie ubawiłem gdy trafiłem na ten wątek. Panowie rozejrzyjcie sie dookoła siebie a na pewno jakąś dziewczynę poznać, bo sporo fajnych jest dookoła nas Powodzenia życzę szukającym. Quote
pawelxy1 Posted August 8, 2013 Author Report Posted August 8, 2013 No i jest szansa. Na tej stronie poznałem kogoś fajnego;d Quote
kubusjettaII Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 "... no no, nie poznaje kolegi, cicha woda..." Quote
michus Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 "... no no' date=' nie poznaje kolegi, cicha woda..."[/quote'] Ano właśnie Quote
Robert ;-) Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Witaj Paweł a jednak ci się udało pozdrawiam Quote
Wielki124 Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 dziewczyny szukasz żadna cie Nie chce i jeszcze z gospodarstwem sam się dorób anie od inyh brać na krzywą mordę nieładnie Quote
pawelxy1 Posted August 24, 2013 Author Report Posted August 24, 2013 Widzisz obrażasz mnie od kogo ja chce wziąć gospodarstwo?Ty od rodziców masz to mądry jesteś ja się dorobię prędzej czy później.A dziewczyna się znalazła Quote
ania1983 Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 a ja znowu wtrącę swoje 3 grosze.nie rozumiem Wielki dlaczego tak piszesz do Pawła? że żadna go nie chce...nie każdy musi mieć tłum wielbicielek za sobą. poza tym przynajmniej chłopak jest szczery, napisał ze szuka dziewczyny z gospodarstwem. wg. mnie to dobrze bo przynajmniej w razie co nie odezwie się do niego taka która chce ze wsi uciekać tylko taka która swoją przyszłość właśnie z wsią wiąże...nie napisał szukam bogatej z gospodarką, wiek bez znaczenia. dokładnie napisał czego oczekuje, nie będzie od początku niedomówień i rozczarowań.inna sprawa, że proponowała bym takie ogłoszenie dać na jakiejś stronce randkowej typu 'poznajmy się' czy coś w ten deseń. Panowie, a weźcie pod uwagę jeszcze taką kwestię, ze może koło Pawła nie mieszka żadna która mu odpowiada, a może mieszkają dziewczyny które patrzą jak się wyrwać z wsi do miasta? nie wiemy jak jest w jego przypadku, ale na pewno warto szukać swojej drugiej połówki nie koniecznie w realu. a może jest na tyle nieśmiały, że nie wie jak do dziewczyny zagadać, jak ją poderwać? a tak przez neta jest inaczej...nie osądzajmy ludziach po tym, ze szukają swojej miłości inaczej niż w tradycyjny sposób, mamy 21 wiek, a nie każdy chodzi na imprezy, czy nie wiem gdzie się jeszcze poznaje teraz ludzi uwierzcie, coś o tym wiem poza tym Paweł napisał że kogoś już poznał, ciekawa jestem co to za szczęśliwa wybranka Quote
pawelxy1 Posted August 24, 2013 Author Report Posted August 24, 2013 Dokładnie tak jak napisała Ania. Jestem nieśmiały i napisałem to co uważałem za stosowne.A może trafi się jakaś wybranka;d Quote
VoYtek8 Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 dziewczyny szukasz żadna cie Nie chce i jeszcze z gospodarstwem sam się dorób anie od inyh brać na krzywą mordę nieładnie Tym właśnie postem udowodniłeś mi (myslę że wszystkim także) że nie zasługujesz by być z nami gdy tak się zachowujesz i odnosisz się do innych w prostacki sposób. Niech Twój przykład będzie przestrogą dla innych jak się nie zachowywać w internecie. Żegnam i proszę tu nie wracać. Pozdrawiam Quote
Rafal1992 Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Szukam dziewczyny w wieku 20-23 lat która ma własne gospodarstwo i chce na nim zostać. Chodzi mi o poważny związek na stałe. Czekam na wiadomość i pozdrawiam. Quote
Maras24 Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 hahah, no nie gadajcie, że nie potraficie znaleźć, na wsi jest dużo ładnych dziewczyn i jeszcze nie są aż tak zepsute jak miastowe Quote
Rafal1992 Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 W mojej okolicy nie ma takiej dziewczyny a jeżeli jest to już o wiele starsza lub mlodsza albo brat przejmuje Quote
przemek2092 Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 To musisz sie z bratem dogadać ;D no ale może jakiś odzew będzie Quote
Recommended Posts