Jump to content

Recommended Posts

Posted

Szukam dziewczyny w wieku najlepiej 17-19 lat która posiada gospodarstwo rolne.

Szukam w celu zapoznania i być może przyszłej więzi małżeńskiej.

To poważna oferta. Jeśli ktoś się znajdzie czekam na wiadomości;d

Posted
Poza tym gdzieś niedawno wyczytałem, że na jednego mężczyznę w tym kraju przypadają aż cztery Panie, więc szanse wzrastają czterokrotnie. :) Jak coś komu pisane, to i tak się wydarzy. Zresztą nie obrażając Ciebie ani nikogo innego przytoczę takie powiedzonko. Może śmieszne, ale coś w nim na pewno jest: "Każda potwora znajdzie swego amatora". :)
Posted
Heheh no nieźle. To sie ubawiłem gdy trafiłem na ten wątek. Panowie rozejrzyjcie sie dookoła siebie a na pewno jakąś dziewczynę poznać, bo sporo fajnych jest dookoła nas :D Powodzenia życzę szukającym.
  • 3 weeks later...
Posted

a ja znowu wtrącę swoje 3 grosze.

nie rozumiem Wielki dlaczego tak piszesz do Pawła? że żadna go nie chce...nie każdy musi mieć tłum wielbicielek za sobą. poza tym przynajmniej chłopak jest szczery, napisał ze szuka dziewczyny z gospodarstwem. wg. mnie to dobrze bo przynajmniej w razie co nie odezwie się do niego taka która chce ze wsi uciekać tylko taka która swoją przyszłość właśnie z wsią wiąże...

nie napisał szukam bogatej z gospodarką, wiek bez znaczenia. dokładnie napisał czego oczekuje, nie będzie od początku niedomówień i rozczarowań.

inna sprawa, że proponowała bym takie ogłoszenie dać na jakiejś stronce randkowej typu 'poznajmy się' czy coś w ten deseń.

Panowie, a weźcie pod uwagę jeszcze taką kwestię, ze może koło Pawła nie mieszka żadna która mu odpowiada, a może mieszkają dziewczyny które patrzą jak się wyrwać z wsi do miasta? nie wiemy jak jest w jego przypadku, ale na pewno warto szukać swojej drugiej połówki nie koniecznie w realu. a może jest na tyle nieśmiały, że nie wie jak do dziewczyny zagadać, jak ją poderwać? a tak przez neta jest inaczej...

nie osądzajmy ludziach po tym, ze szukają swojej miłości inaczej niż w tradycyjny sposób, mamy 21 wiek, a nie każdy chodzi na imprezy, czy nie wiem gdzie się jeszcze poznaje teraz ludzi :P

uwierzcie, coś o tym wiem :D

poza tym Paweł napisał że kogoś już poznał, ciekawa jestem co to za szczęśliwa wybranka :)

Posted

dziewczyny szukasz żadna cie Nie chce i jeszcze z gospodarstwem sam się dorób anie od inyh brać na krzywą mordę nieładnie

Tym właśnie postem udowodniłeś mi (myslę że wszystkim także) że nie zasługujesz by być z nami gdy tak się zachowujesz i odnosisz się do innych w prostacki sposób. Niech Twój przykład będzie przestrogą dla innych jak się nie zachowywać w internecie. Żegnam i proszę tu nie wracać. Pozdrawiam :)

• 1 year later...