VoYtek8 Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 Panie i Panowie,Co sądzicie o ciągnika Ursusa z serii H? Nie to żebym chciał kupić, ale jestem ciekaw waszych opinii na ten temat.Mi te ciągnik podobają się są sprytne i w miarę oszczędne. Pozdrawiam Quote
troszkin Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 według mnie superma kilka cech które przyciągają- silnik perkins- bogate wyposażenie podstawowe- układ przeniesienia napedu HEMAjak chcesz się dowiedzieć coś więcej to tu masz link http://www.ursus-salon.pl/menu/ciagniki Quote
VoYtek8 Posted August 9, 2013 Author Report Posted August 9, 2013 Czytałem to już, dlatego chodzi mi o opinie rolników, a nie o puste parametry i reklamę. Pozdrawiam Quote
troszkin Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 dla mnie najważniejsze jest żeby mało palił dizain był w miarę i takie tam duperele elektronicznei żeby miał uchwyt do tura pozdrawiam Quote
Mikruss Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 tylko kwestia jakości użytych materiałów i awaryjności bo brzydką maskę i lampy to jeszcze przeboleje jak ciągnik jest dobrze wykonany a co innego bubel w ładnym opakowaniu Quote
Recommended Posts