Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie!

Przejdę do sedna sprawy, otóż mam mały problem i zwracam się do kogoś posiadającego katalog części do Zetora 6341 lub kogoś znającego ten oto ciągnik. Otóż właśnie w tym modelu rozszczelniła mi się pompka sprzęgła, zaraz za pedałem (nie wysprzęglik). Na jej gładziach wytworzyły się zadry, więc regeneracja nic tu nie da. Chcąc sprawdzić cenę szukałem na allegro i innych sklepach internetowych, lecz znalazłem jedynie praktycznie identyczne pompki hamulcowe m.in http://a.gery.pl/pompka-hamulcowa-zetor-3321-9641-i3278604590.html. Zadzwoniłem do sklepu z częściami z pytaniem o dostępność takiej pompki, powiedzieli, że jest i kosztuje 280zł, przy okazji zapytałem o tą sprzęgła, powiedzieli, iż są takie same. I tu pytanie, gdyż szperałem nadaremnie po necie, czy chcą mnie naciągnąć na kasę, czy rzeczywiście te pompki niczym się nie różnią? Proszę więc kogoś o porównanie nr w katalogowych, bądź kogoś znającego się w tym temacie. Z góry dziękuję.

Posted

a nie lepiej podjechać do pierwszego lepszego slepu z częściami do Zetora.

Aha i jak już kupuj tylko czeski oryginał bo nasze podróbki są tylko na chwile

Posted
no właśnie w pierwszych lepszych sklepach nie posiadają tych części na magazynie, można tylko zamówić a do innych mam dużo drogi i nie chce na darmo drogi robić, pisząc na tym forum chciałem zasięgnąć pewniejszych informacji.
Posted

"przy okazji zapytałem o tą hamulcową ' date=' powiedzieli, iż wcale nie są takie same."

przepraszam mój błąd

[/quote']