luka Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Witam!!czy ktos z użytkowników posiada taki ciągnik? potrzebuję katalogu części i porady ...czekam .Dzięki i pozdrawiam wszystkich:) Quote
Kropacz Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Z tego co pamiętam dużo cząści pasuje od Masseya głównie silnik i skrzynia biegów. Starsze modele bodajże z Fendta. Napisz konkretnie jaki rocznik i jaki problem popytam kumpli może coś dam rade pomóc. Quote
luka Posted January 7, 2011 Author Report Posted January 7, 2011 Witaj!! jest to rocznik 86 z silnikiem MWM Fendt.Problem jest taki ,że zapycha mi w filtrze hydrauliki opiłkami . i co jeszcze dziwne( przy cięciu kukurydzy zauważyłem) jak mam wyłączony wałek WOM i przedni napęd to jest dobrze,ale jak napęd włącze to mi wałek zaczyna się kręcić. wszystko mam włączane mechanicznie. chyba bez rozpoławiania nic się nie da zrobić. Quote
Kropacz Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 Rozmawiałem z kolegami i w tych starszych to mówili że się nie znają. Podali mi tylko numer telefonu skąd brali części. 067 266 54 66 firma Euromasz. Tam poza częsciami pownni Ci doradzić i jak bedziesz u nich częsi brał to schematy deż da się załątwić. Quote
Recommended Posts