spokojny Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 Jestem z lubelskiego, mam nieduże gospodarstwo, dodatkowo rośliny ozdobne w gruncie. Oprócz tego fotografuję, biegam. Pozdrawiam wszystkich. Quote
wiejskieżycie Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 Witam serdecznie nowego członka forum. W wolnym czasie, skoro jedną z Twoich pasji jest fotografia wrzuć jakieś fotki do obejrzenia. Quote
Tofik Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 Witamy na forum a fotki mile widziane:)Pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 Witamy na forum i miłego klikania z nami. Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Witam i pozdrawiam ja też chętnie obejrzę fotki Quote
spokojny Posted August 10, 2013 Author Report Posted August 10, 2013 Dziękuję za miłe powitanie w tak szacownym gronie ; ). Mógłbym dać linkę do swojej strony, ale nie wiem, czy jest to dopuszczalne. Jestem fotograficznym amatorem, ale byłem już, bodajże na którymś forum bieszczadzkim (trochę łażę po Bieszczadach) posądzony o chęć zalinkowania komercji, i to bez odpowiedniego stażu na forum : ). Ew. mogę skierować na stronę flickr`a, gdzie wieszamy zdjęcia jako członkowie forum fotograficznego Korex, bo ostatnio fotografuję tylko na negatywach czarno-białych. Quote
pawelxy1 Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Spokojny ja też fotografuje amatorsko;d pisz na pw;dpokażę ci moje prace Quote
VoYtek8 Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Link do strony np. bloga możesz dać. Zabronione jest dodawanie linków innych for i ich reklamowanie. Pozdrawiam Quote
spokojny Posted August 10, 2013 Author Report Posted August 10, 2013 Dzięki za info, VoYtek. Czyli do for fotograficznych też nie można? Quote
spokojny Posted August 11, 2013 Author Report Posted August 11, 2013 Czyli co, dla zainteresowanych podaję swoją stronkę: www.tomczuk.cdx.pl Quote
DuzyGrzegorz Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Modelka jest piękna i zmysłowa, a to jest tak naprawdę trudniej wydobyć niż pospolitość. Fotografie są świetne, gdyż przemawiają do widza, zmuszają do zatrzymania się, głębszych przemyśleń. Wprawdzie nie jestem fachowcem, ale piękno i "mowa obrazu" są uniwersalne.Pozwolę sobie na małą uwagę w kwestii na której się odrobinkę znam i mam nadzieję że się nie obrazisz. Za ergonomię tej strony u mnie miałbyś lufę. Pozdrawiam! Quote
spokojny Posted August 12, 2013 Author Report Posted August 12, 2013 Dzięki, Grzegorz. To dobrze, że piszesz jako niefachowiec, bo głównie do niefachowców kieruje się zwykle własne wypociny. I to zwykły człowiek ma coś zobaczyć, coś poczuć, po prostu zatrzymać się. Zdjęcie ma "gadać". Jeżeli oglądanie mojej radosnej twórczości cokolwiek komukolwiek wnosi, daje do myślenia, to znaczy, że warto nad sobą pracować. I nad swoim warsztatem. Wiadomo, jeden lubi znaczki, drugi klej do znaczków : ). Ważne, żeby każdy coś dla siebie znalazł. Pozdrawiam. Quote
kubusjettaII Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 rzeczywiście, zdjęcia robią wrażenie. podczas oglądania ogarnia nostalgia i skłania człowieka do głębszych przemyśleń. oby tak dalej Quote
Recommended Posts