Vademecum Posted April 1, 2022 Report Posted April 1, 2022 a, jechałem (20 lat temu) ursusem 1614 z agregatem uprawowym i chwała opaczności że zatrzymałem się przed ścianą budynku gospodarczego, a nie za.... Quote
tomcio112 Posted April 20, 2022 Report Posted April 20, 2022 to były czasy, nie wiadomo się czy śmiać czy płakać Quote
Robert ;-) Posted April 28, 2022 Report Posted April 28, 2022 Trzeba mieć wiedze i szczęście ponoć robi się z tego trucizna jak się źle człowiek z tym obchodzi Quote
SandreczkaL Posted June 29, 2022 Report Posted June 29, 2022 Trzeba mieć wiedze i szczęście ponoć robi się z tego trucizna jak się źle człowiek z tym obchodziZ czego dokładnie robi się trucizna ? Masz na myśli wino z ryżu ? Czy ogólnie ? Quote
crazy333 Posted June 29, 2022 Report Posted June 29, 2022 Moja znajoma robi wino ryżowe, bardzo dobre, ale czy ja wiem czy można się tym otruć jak się źle zrobi? tak jak ze wszysztkim.. Quote
Vademecum Posted June 30, 2022 Report Posted June 30, 2022 bez umiaru wszystkim sie można otruć Quote
czesiek888 Posted June 30, 2022 Report Posted June 30, 2022 wszystko z głową i umiarem tak jak piszesz Quote
SandreczkaL Posted July 1, 2022 Report Posted July 1, 2022 No tak, A masz gdzieś od niej jakiś przepis jak to zrobić ? Quote
czesiek888 Posted July 13, 2022 Report Posted July 13, 2022 Zazwyczaj jak ktoś robi wyśmienity trunek nie zdradzi swojej tajemnicy kiedys robilem, ludzie chwalili, to pamietam ze ryż zalewałem wodą z cukrem, dodawałem drożdże oraz rodzynki. Przepisy sa gotowe w internecie, ale żeby zrobić coś wyśmienitego trzeba czasu i dojśc do wprawy, aby wszystkie składniki były w odpowiedniej proporcji. Quote
tomcio112 Posted July 15, 2022 Report Posted July 15, 2022 A czy robił ktoś kiedyś piwo? Wiem że niejeden powie a na co to komu, ale gdzieś mnie kusi taka własna produkcja do siebie, wiesz co pijesz, bo te aktualne piwa to coś strasznego Quote
Vademecum Posted July 15, 2022 Report Posted July 15, 2022 no, nigdy nie piłem piwa, ale zdażyĺo sie spróbować , teraz to po piwie na dwóch bo tak pije jeśli w ogóle to albo na żyganie zbiera, albo sranie, albo dwa dni głowa boli. Quote
crazy333 Posted September 1, 2022 Report Posted September 1, 2022 No niestety co teraz w takim piwie siedzi za 2,5? Sam syf niestety, taka prawda... Quote
ania1983 Posted October 28, 2022 Author Report Posted October 28, 2022 Tomcio. Kupiłam mężowi na urodziny zestaw do domowego piwa. Pierwsza partia na próbę poszła z gotowego Brekwita. Ale następne pewnie juz z zacieru pójdzie Mąż zadowolony. A i jakoś specjalnie pracy nie było. A zabieraliśmy się za to jak sójka za morze ... Quote
Edwards Posted March 2, 2023 Report Posted March 2, 2023 Jeśli ktoś zastanawiałby się nad alkoholami na weselu, polecam zajrzeć sobie na stronę:https://archtrend.pl/jakie-alkohole-serwuje-sie-najczesciej-na-weselach/ Jest tutaj artykuł z propozycjami alkoholi, które mozna zaserwować na imprezie weselnej Moim zdaniem dobrze jest zastanowić się nad tym co będą pili nasi goście. Jak również zaoferować tutaj różnorodność. Dobrze jest serwowaćwinowódkę jak również różnego rodzaju nalewki Quote
Vademecum Posted March 3, 2023 Report Posted March 3, 2023 Eh, mamy pogrzeby gospodarstw rolnych, a Ty kolego .... Quote
Recommended Posts