zetek85 Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 witam czykabina nie bedzie zawadzała przy turze wolmet 1A?kabina to ta fabryczna nie okrągła tylko kanciasta Quote
VoYtek8 Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Jeśli to kabina starego typu to wszystko będzie ok, ale jak nowa kabina na mocowaniach jak ta z Sokółki to będziesz musiał ją zdjąć żeby tura zamontować. Pozdrawiam Quote
garzew Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Witam, ja też mam kwadratową kabinę w trzydziestce tylko robioną na zamówinie, i przy jej zakupie uzgadniałem że musi pasować pod tura, ale i tak trzeba się było nieźle namęczyć żeby wszystko dopasować żeby trzymało jak należyDlatego musi wszystko po mierzyć żeby się nie okazało, że nie dasz rady potem podpiąć ramion albo kabina będzie nie pasować i jak pisze voytek będziesz musiał ją demontować Quote
zetek85 Posted August 15, 2013 Author Report Posted August 15, 2013 ja mam kabine z dachem gumowym (plandekowym) Quote
Robert ;-) Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Przy tej starej z plandeką tur ci nie będzie przeszkadzał Quote
przemek2092 Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 Powinien pasować, nie jest to typ mocno obszernej babiny i przy takich spokojnie tura montują pozdrawiam Quote
Recommended Posts