nowak Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Cześć Pytanie jak w temacie. Chcę kupić taką przyczepę z dolnym zaczepem i nie wiem czy będzie współpracować z ciągnikiem T25. Za opinie z góry dziękuję. Quote
Robert ;-) Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 http://otomoto.pl/przyczepa-samozbierajaca-claas-do-slomy-siana-A305325.html taką powinien dać radę t25 u mnie jeden do ruska kupił taką polską dużą i daje radę;] jak jest suchy rok to dobrze, a jak będzie mokro to nie wiem czy nie będzie lgną.pozdrawiam;] Quote
Karols Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Spokojnie da radę przecież to jest taka przyczepa jak rozrzutnik ruski u mnie taki do pełna i jak to się mówi władimiriec idzie do przodu jak burza;) Quote
VoYtek8 Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Władek da radę, przyczepy samozbierające nie są ciężkie więc powinien dac radę nawet jak będzie do pełna załadowana. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts