Jump to content

Recommended Posts

Posted

mam nadzieję, że to jakieś żarty, bo jeśli nie to współczuję tej biednej krowie.

każdy może stracić cierpliwość, ale przecież krowa poza cierpieniem nic więcej z tego nie będzie wiedziała.

najlepiej to oddziel cielaka od krowy i po problemie

Posted

widocznie nie toleruje tego obcego cielaka, ale dalej twierdzę że biciem niczego nie wskórasz co najwyżej krowa zacznie się ciebie bać i będzie cię kojarzyła tylko z bólem.

u mnie w domu rodzinnym była krowa, ale nigdy sie jej nie biło, moja ciotka ma krowy od dawna i tez nie bije krów, do krowy trzeba spokojnie, uspokoić ją, pogłaskać, trochę serca, to też stworzenie Boskie do tego stworzenie które też czuje

Posted
Jak Ty z kijem do krowy lecisz to się nie dziwie że ona agresywna jest... Niedługo Ty nawet do niej nie będziesz mógł podejść bo się będzie na Ciebie rzucała, to że kopie tego obcego cielaka to po prostu jej instynkt bo to nie jej potomek i ona to czuje i nie mniej jej tego za złe bo to tylko zwierze. Przemoc wobec zwierząt nic nie da, a nawet jest karalna więc uważaj. Pozdrawiam :)