Jump to content

Recommended Posts

Posted
Lepiej kupić z dokumentami i masz wtedy spokój, a jak już kupisz to możesz pokombinować i zarejstrować jako sam. Tyle że trochę się spóźniłeś bo od 22 czerwca 2013, przepisy co do rejestrowania pojazdów sam stały się bardziej rygorystyczne i ciężko cokolwiek zdziałać, poczytaj sobie na jakiś forum motoryzacyjnych co piszą na ten temat. Pozdrawiam :)
Posted
W dodatku jak kupujesz przyczepę bez prawa rejestracji to wiesz że to jakaś samoróbka albo jak orginalna to coś było w niej kombinowane, a jak nie dasz rady zarejstrować jak sam to wtedy będziesz miał złom na podwórku bo po co Ci przyczepa z którą nie będziesz mógł wyjechać na drogę. Już lepiej dołóż trochę i poszukaj jakiejś z papierami. Pozdrawiam :)
Posted

Jeżeli papierów nie ma a byla zarajestrowana i jest rejestracja to możesz ja zarejestrować tylko musisz powiedziec że dowód zaginą i myślę że powinno przejść bynajmniej możesz sie zapytac w wydziale komunikacji ze masz taką sytuacje i wtedy ci powiedzą co i jak

Co innego jeżeli nigdy ta przyczepa nie była rejestrowana to ja raczej bym sie nie pchał bo lepiej dołożyć tak jak pisał Wojtek

Pozdrawiam

Posted
Sam jestem ciekawy tej sytuacji, kiedys znajomy bardzo sie męczył żeby takie coś zarejestrować ale udało mu sie, ale jak to zrobił też sam nie wiem, wiem jedno, w wydziale komunikacji można stracić wiele zdrowia... ciężko strasznie jeżeli czegoś brakuje to nie ma taryfy ulgowej....