prosty Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Witam wszystkich!!! Mam na imię Dawid, mam 20 lat... ...może kilka słów dlaczego tu jestem... Odkąd pamiętam interesowałem się ogrodnictwem, własny ogródek z truskawkami, kilka grządek to było to... Gdy miałem 12 lat moja więź z ziemią się powiększyła, przeprowadziliśmy się na wieś i zacząłem pomagać wujkowi na gospodarstwie... Spędzałem dnie i noce u niego i nie było takiej siły, która mogłaby mnie zapędzić do domu... Krowy, świnie, kury to był mój żywioł... Nie mogłem się doczekać wiosny (nadal nie mogę ), siewów, sianokosów, żniw... No dobra nie będę zanudzał Pozdrawiam wszystkich i życzę obfitych plonów!!! Quote
Robert ;-) Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Witaj kolego wcale nie nudzisz napisz coś więcej o swoich zainteresowaniach pozdrawiam;] i zapraszam do czynnego udziału w życiu forum;] Quote
VoYtek8 Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Witamy na forum! A jakieś swoje własne gospodarstwo masz kolego? Pozdrawiam Quote
Tofik Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Witamy nowego członka forumPozdrawiam Quote
ania1983 Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 również witam Nowego Kolegę na forum Quote
pawelxy1 Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Witam kolegę. Mam nadzieje że kolega będzie brał czynny udział w życiu forum Quote
kubusjettaII Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 przyłączam się do komitetu powitalnego. witamy Quote
prosty Posted August 22, 2013 Author Report Posted August 22, 2013 VoYtek8 nie, jeszcze nie mam własnej ziemi, ale przymierzam się do kupna jakiegoś kawałka Dziękuję za miłe powitanie Quote
Recommended Posts