Marek Pszczela Wola Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 pomużcie mi co moze byc nie tak ze światłami pozycje jest krótkie też jak właczam długie to się świeci tylko pozycja. kable wszystkie są powpinane w kostki bezpieczniki nowe żarówki też w czym tkwi problem? Proszę o pomoc Quote
izydor6280 Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 kolego szukaj po kablachzaczyna sie od konca, czyli od zarowek az do akku,byc moze w Twoim przypadku winna jest stacyjka tak z ciekosci, miejscowosc w nicku to miejsce Twojego zamieszkania ? Quote
Robert ;-) Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 Ja tez kiedyś wyrzuciłem zupełnie nową stacyjkę nie było świateł założyłem jakąś starą i działało więc i u ciebie tak może być i kolega izydor ma rację trzeba po kabelkach szukać zwróć szczególną uwagę na kable które idą na długości maski mi tam kiedyś się przetarły i też długich nie miałem Quote
Przemek15_03 Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 A jak stara masz instalację? Kable mogły się poprzepalać w środku i nie dojdziesz. Może warto pomyśleć nad wymiana instalacji na nową. Tylko nie polecam kupować gotowej lepiej sobie z kabla rozprowadzić bo te fabryczne instalacje maja bardzo cienka linkę w kablach i szybko się przepalają. Quote
izydor6280 Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 jeszcze moge polecic dosc prosty sposob, zrob podobnie ja kw zetorach, czyli rozdziel kabel od swiatel, w tym wypadku od krotkich, przez przelacznik, np.: od kierunkowskazu, dalej normalnie dwa kable do lampmoge Ci dac namiar na elektryka, bo sadzac po nicku, mieszkasz mozna powiedziec po sasiedzku Quote
troszkin Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 może być winna stacyjka a jak nie to któryś z kabli jest walnięty Quote
Rico Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 sprawdź masę bo te typki tak mają a stacyjka wyjdzie sama Quote
Recommended Posts