Jump to content

Recommended Posts

Posted
kolego ja bym polecal 3140 lub 3040. jest to ciagnik nie nowy ale bardzo dobrze sie spisuje w miejscu w ktorym kiedys pracowalem bylo to gospodarstwo w woj malopolskim o opowierzchni 110hektarow maszyna nie zawodna i nie posiada elektroniki za duzo. polecam. nowe maszyny john deere sa robiane na podzespolach z chin. znajomy kupil taki ciagnik i tylko do serwisu dzwoni.
  • 2 weeks later...
Posted

John deere to badziewie za dużo palą.

Ja bym polecił starego fendta z maską kwadratową najlepiej z osiemdziesiątych lat bez elektroniki bez zbędnych akcesori o i żeby miał 6 cylindrów.To wtedy napewno pan będzie zadowolony.

Posted

"nowe maszyny john deere sa robiane na podzespolach z chin. znajomy kupil taki ciagnik i tylko do serwisu dzwoni."

Była jakaś wzmianka co do serii M że z chin ale nie ma mowy co do innych modeli!

Sam mam R100 i wszystko idealnie gra, żadnego pod zespołu z chin nie ma i nie ma mowy żeby był.

"John deere to badziewie za dużo palą."

Nie koniecznie i zależy przy czym.

Jeżeli nawet to komfort i profesjonalizm pracy jest o niebo lepszy niż na każdym innym ciągniku

• 3 weeks later...
Posted
ja się zastanawiam nad 6900, lub 6800 czy ktoś może opisać jak sprawdzają się te maszyny
Posted
Moim zdaniem John Deera robi dobre ciągniki, u nas w Polsce są bardzo popularne mimo nie najniższych cen. Pracowałem troche zarobbkowo na zagranicznych farmach i zawsze ciągniki John Deera dobrze wspomninałem. łatwe w obsłudze i niezawodne.
  • 1 month later...
Guest Damian
Posted

"nowe maszyny john deere sa robiane na podzespolach z chin. znajomy kupil taki ciagnik i tylko do serwisu dzwoni."

Była jakaś wzmianka co do serii M że z chin ale nie ma mowy co do innych modeli!

Sam mam R100 i wszystko idealnie gra' date=' żadnego pod zespołu z chin nie ma i nie ma mowy żeby był.

"John deere to badziewie za dużo palą."

Nie koniecznie i zależy przy czym.

Jeżeli nawet to komfort i profesjonalizm pracy jest o niebo lepszy niż na każdym innym ciągniku

[/quote']

John dere to najlepszy sprzet rolniczy w mojm gospodarstwie sa 3 i zamuwiłem jeszcze jednego dwa lata temu kupiłe johndera8130 i jd 6330 rok temu kupiłem JD7530 I za dwa tygodnie odbieram nowego8360R mam jeszcze dwa claasy axiony 830 i 850 zetora proxne8441 i forter135

Guest Gość
Posted

RE: Jakiego John Deera polecacie

John deere to badziewie za dużo palą.

Ja bym polecił starego fendta z maską kwadratową najlepiej z osiemdziesiątych lat bez elektroniki bez zbędnych akcesori o i żeby miał 6 cylindrów.To wtedy napewno pan będzie zadowolony.

Ale żeś doradził pewnie jakimś smarkaczem jesteś.

• 3 months later...
Posted

Ja bym też się nie zgodził co do tego że John Deere to szajz...

Jest jedna seria na chińskich podzespołach ale reszta jest w porzadku.

Ciagnik dobry masywny a jedynym minusem jest spalanie i troche za dużo elektroniki... :)