john deere8330 Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 Jakiego John Deera polecacie tak 85-100 koni z napędem i żeby nie był za drogi. Quote
trebor1985@o2.pl Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 kolego ja bym polecal 3140 lub 3040. jest to ciagnik nie nowy ale bardzo dobrze sie spisuje w miejscu w ktorym kiedys pracowalem bylo to gospodarstwo w woj malopolskim o opowierzchni 110hektarow maszyna nie zawodna i nie posiada elektroniki za duzo. polecam. nowe maszyny john deere sa robiane na podzespolach z chin. znajomy kupil taki ciagnik i tylko do serwisu dzwoni. Quote
Guest Gość Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 John deere to badziewie za dużo palą.Ja bym polecił starego fendta z maską kwadratową najlepiej z osiemdziesiątych lat bez elektroniki bez zbędnych akcesori o i żeby miał 6 cylindrów.To wtedy napewno pan będzie zadowolony. Quote
john deere8330 Posted January 29, 2011 Author Report Posted January 29, 2011 John Deery prawda że dużo palą ale warto wydać więcej pieniędzy na paliwo i mieć dobry ciągnik a nie taki który się co chwile psuje Quote
Sepp__ Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 "nowe maszyny john deere sa robiane na podzespolach z chin. znajomy kupil taki ciagnik i tylko do serwisu dzwoni."Była jakaś wzmianka co do serii M że z chin ale nie ma mowy co do innych modeli!Sam mam R100 i wszystko idealnie gra, żadnego pod zespołu z chin nie ma i nie ma mowy żeby był. "John deere to badziewie za dużo palą."Nie koniecznie i zależy przy czym.Jeżeli nawet to komfort i profesjonalizm pracy jest o niebo lepszy niż na każdym innym ciągniku Quote
john deere8330 Posted February 2, 2011 Author Report Posted February 2, 2011 Prawda że komfort i profesjonalizm pracy jest o niebo lepszy. Quote
Guest Gość Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 ja się zastanawiam nad 6900, lub 6800 czy ktoś może opisać jak sprawdzają się te maszyny Quote
Guest Gość Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Moim zdaniem John Deera robi dobre ciągniki, u nas w Polsce są bardzo popularne mimo nie najniższych cen. Pracowałem troche zarobbkowo na zagranicznych farmach i zawsze ciągniki John Deera dobrze wspomninałem. łatwe w obsłudze i niezawodne. Quote
Guest Damian Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 "nowe maszyny john deere sa robiane na podzespolach z chin. znajomy kupil taki ciagnik i tylko do serwisu dzwoni."Była jakaś wzmianka co do serii M że z chin ale nie ma mowy co do innych modeli!Sam mam R100 i wszystko idealnie gra' date=' żadnego pod zespołu z chin nie ma i nie ma mowy żeby był. "John deere to badziewie za dużo palą."Nie koniecznie i zależy przy czym.Jeżeli nawet to komfort i profesjonalizm pracy jest o niebo lepszy niż na każdym innym ciągniku [/quote'] John dere to najlepszy sprzet rolniczy w mojm gospodarstwie sa 3 i zamuwiłem jeszcze jednego dwa lata temu kupiłe johndera8130 i jd 6330 rok temu kupiłem JD7530 I za dwa tygodnie odbieram nowego8360R mam jeszcze dwa claasy axiony 830 i 850 zetora proxne8441 i forter135 Quote
wojtek1992 Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 kolego a ty te traktory kolekcjonujesz ? heheh jd jest dobry ale czesci do niego sa bardzo drogie . a spalanie ma napewno mniejsze nie zetor . Quote
Guest Gość Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 RE: Jakiego John Deera polecacieJohn deere to badziewie za dużo palą.Ja bym polecił starego fendta z maską kwadratową najlepiej z osiemdziesiątych lat bez elektroniki bez zbędnych akcesori o i żeby miał 6 cylindrów.To wtedy napewno pan będzie zadowolony. Ale żeś doradził pewnie jakimś smarkaczem jesteś. Quote
Deny140897 Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Ja bym też się nie zgodził co do tego że John Deere to szajz...Jest jedna seria na chińskich podzespołach ale reszta jest w porzadku.Ciagnik dobry masywny a jedynym minusem jest spalanie i troche za dużo elektroniki... Quote
Recommended Posts