simson54 Posted August 25, 2013 Report Posted August 25, 2013 Witam wybiera się ktoś na OGÓLNOPOLSKIE JASNOGÓRSKIE DOŻYNKI w Częstochowie 1 września będzie wystawa sprzętu rolniczego z całej Polski prezydent będzie minister rolnictwa itd. Quote
pawelxy1 Posted August 25, 2013 Report Posted August 25, 2013 Chętnie ale mam ponad 300km więc nie dam rady;dA po drugie będę na weselu;d Quote
kubusjettaII Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 ja mam 50 km, ale jak pojadę to na pewno nie pooglądać prezydenta...poza tym będę na śląsku (wybrano mnie na chrzestnego) w sobotę deptałem na nogach z pielgrzymką, jutro do domu też na nogach. od kilku lat z żoną kierujemy ruchem, a w tym roku niestety żona nie mogła. Quote
simson54 Posted August 30, 2013 Author Report Posted August 30, 2013 to gdzie Ty mieszkasz że masz 50 km to niedaleko wcale Quote
DuzyGrzegorz Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 Ja byłem na kilku dożynkach na Podkarpaciu. Było bardzo miło, wspaniali ludzie, piękna pogoda! Relacje z Jasnej Góry też są optymistyczne fakt.onet.pl/Minister-rolnictwa-Stanislaw-Kalemba-wygwizdany-przez-rolnikow,artykuly,228484,1.html. Pozdrawiam! Quote
kubusjettaII Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 simson niedaleko. do ciebie też mam zresztą niedaleko. Quote
zetor 11 Posted September 2, 2013 Report Posted September 2, 2013 witam ja do czewy też mam 50 km pozdrawiam Quote
Agroservice_pl Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Co prawda już po terminie,ale mamy początek września,wiec warto zapytać: czy ktoś z Użytkowników forum był na tych dożynkach? Jeżeli tak to jaka jest jego opinia,wrażenia? Czekamy na szczegóły. Quote
simson54 Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 super jest jak co roku wystawa sprzętu rolniczego fajne ciągniki kombajny cały sprzęt do uprawy ziemi z roślinami stoiska paszami różne tam rzeczy są co roku tam jestem Quote
Recommended Posts