zetor 11 Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 witam mam problem z pompom paliwową w moim zetorze 6711 chyba jest taka sama jak w zetorze 7011. problem polega na tym że cieknie z niej paliwo z tego przycisku który służy do zwiększenia dawki paliwa przy rozruchu silnika , jak mogę to naprawić morze ktoś już to naprawiał . za podpowiedzi z góry dziękuję Quote
Miki Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 A dokręciłeś ja do końca? Możliwe także, że uszczelka sparciała bądź odstojnik jest zapchany i wypycha rope. Musisz posprawdzać, a jeśli nic nie pomoże to jedynie niestety wymiana... . Quote
zetor 11 Posted August 26, 2013 Author Report Posted August 26, 2013 a właśnie przed chwilą próbowałem dokręcić tą śrubę ale ona kręci się swobodnie , a czy da się to dokupić czy muszę wymienić całą pompę Quote
Miki Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Oczywiście że ona sie tak kręci . Niestety ale jeśli nie da sie naprawić to trzeba kubić cały nowy odstojnik. Powodzenia! Daj znać jak coś wykminisz . Quote
Recommended Posts